lipsa de vitamine?
copilului meu(2, 6 ani)din cand in cand i se exfoliaza pielea deasupra unghiilor, , o baba"mi-a zis ca e lipsa de calciu.e adevarat?
5 comentarii
cate odata imi apare si mie, asa am auzit si eu ceva de "calciu"
dar nu este ceva grav
dar nu este ceva grav
Buna dimineata!Ar fi bine sa mergeti cu copilul la un consult medical si sa-i faceti si cateva investigatii: Hemoleucograma, VSH, sideremie, calciu seric total, calciu ionic, magneziu, examen sumar urina;O sugestie: ii puteti da un supiment cu vitamine si multiminerale pentru copii-1 luna( de exemplu, Pikovit 1 lingurita de 2 ori pe zi), cura se poate repeta de 3 ori pe an ( la 3 luni); in plus, igiena mainilor cu un sampon pentru bebelusi si aplicarea unei creme Bepanthen dimineata si seara; numai bine
Daca unghia e intacta probabil e lipsa de vitamine, daca patul ungheal e afectat (ingrosare sau fisuri) poate fi vorba deo micoza ungheala, dar e putin probabil. Bepanthenul si Pikovit-ul suntproduse excelente intr-adevar.
UNGHIA e intacta doar pielea se exfoliaza si daca o trage face mici julituri(cum se zice popular).multumesc pt raspunsuri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 2vitamine care ard grasimile?
- 3Vitaminele B1 si B6 la nou nascut.
- 2Ce vitamine imi recomandati?
- 17vitamine zi de zi cu reteta
- 3Calciu+Vitamine.
- 3vitamine etc.
- 10Nutritie corecta?
- 13Despre complexul vitaminei B
- 0vitamine necesare pt pielea uscata
- 0Perioada de administrare a vitaminelor 9 Vita
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 1Acid folic si vitamine
- 0Complexul de vitamine scade eficacitatea?
- 4Vitaminele pot scadea potenta?
- 1Vitamina magneb6
- 4Ce complex de multivitamine v-a ajutat pe voi dandu-va putina energie și stare de bine??
- 2Supliment alimentar Centrum
Mai multe informații despre: Vitaminele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: