Ce complex de multivitamine v-a ajutat pe voi dandu-va putina energie și stare de bine??

19-08-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Adică ce marca de multivitamine v-a dat puțină energie si stare de bine in timp ce luati antipsihotice sau sedative?
Care sunt niste vitamine eficiente?
Sa simți un efect pozitiv.
Multumesc
4 comentarii
1
19-08-2020, ora 14:44
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Poti incerca Centrum. sau intreaba medicul de familie.
2
19-08-2020, ora 20:10
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Întreabă-ți medicul, pentru că nu poți lua la întâmplare numai că a făcut bine cuiva. De obicei vitaminele nu au contraindicații, dar Centrum (există și varianta pentru bărbați) conține și minerale, așa că e mai bine să întrebi un medic.
0
17-09-2020, ora 16:47
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Hai sa intrebam un medic si daca avem voie sa bem apa, apa cu lamaie, Fanta, ceai..pentru orice chilipir.
Am luat Centrum de atatea ori fara prescriptia medicului si a fost ok, cu tot cu mineralele alea.
Asta cu intrebatul medicului deja ma dispera, dupa ce ca majoritatea habar nu au sau sunt dezinteresati sa mai stau sa ii intreb si eu toate tampeniile.. ca sa ce..ca sa dea din umeri sau sa isi spuna parerea subiectiva.De ex doctorul meu nu e de acord cu suplimentele alimentare zice ca sunt inutile, insa eu iau la greu, fiindca am citit in carti ca nu are dreptate doctorul si ca unele suplimente alimentare sunt foarte bune pentru sanatate, carti scrise de doctori psihiatri americani care chiar stiu ce zic nu ca romanasii nostri..
1
17-02-2022, ora 10:08
Ionel7777
Nu este medic/terapeut
Ionel7777
--------* Aici am gasit mai ieftine decat in Romania cu tot cu taxe de transport.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Vitaminele îngrașă?
  •