Vhc, Hipotiroidism si alte simptome
Am 22 de ani - am descoperit hepatia c la 16 ani, imi astept dosarul de interferon
- Am hipotiroidism, urmez tratament cu euthyrox, imi prieste tratamentul dar
simptome : - dureri de genunchi, de genul nu am stabilitate in ei, nu pot sta in genunchi pentru ca am impresia ca or sa se sparga si deseori trebuie sa ii trosnesc pentru ca mi se pun un fel de carcei care ma dor
- greata dupa masa care persista
- dureri de spate cervical si inspre mijloc
- in abdomenul inferior e o senzatie ca sunt mereu plina si ma jeneaza cand apas
- sar putea sa am noduli la san pentru ca am avut de la 16 ani si am facut tratament din 2 in doi ani pentru ca imi apareau
Toate astea se pot explica de la hepatita, stil de viata etc
Problema mea e ca mi sa intamplat sa simt o presiune ingrozitoare la cap de parca mai avea un pic si imi exploda, a fost foarte infricosator, iar de atunci nu mai simt in tot capul ci doar intro zona, la spate sau in mijlocul capului.
Considerati ca ar trebui sa consult un doctor, e normal sa simt o presiune atat de mare pentru ca pe mine ma ingrozeste
Si daca ar trebui sa consult un doctor, ce specializare?
- Am hipotiroidism, urmez tratament cu euthyrox, imi prieste tratamentul dar
simptome : - dureri de genunchi, de genul nu am stabilitate in ei, nu pot sta in genunchi pentru ca am impresia ca or sa se sparga si deseori trebuie sa ii trosnesc pentru ca mi se pun un fel de carcei care ma dor
- greata dupa masa care persista
- dureri de spate cervical si inspre mijloc
- in abdomenul inferior e o senzatie ca sunt mereu plina si ma jeneaza cand apas
- sar putea sa am noduli la san pentru ca am avut de la 16 ani si am facut tratament din 2 in doi ani pentru ca imi apareau
Toate astea se pot explica de la hepatita, stil de viata etc
Problema mea e ca mi sa intamplat sa simt o presiune ingrozitoare la cap de parca mai avea un pic si imi exploda, a fost foarte infricosator, iar de atunci nu mai simt in tot capul ci doar intro zona, la spate sau in mijlocul capului.
Considerati ca ar trebui sa consult un doctor, e normal sa simt o presiune atat de mare pentru ca pe mine ma ingrozeste
Si daca ar trebui sa consult un doctor, ce specializare?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Hipotiroidismul tratat naturist?
- 2hipotiroidism si leucopenia
- 20obezitate si hipotiroidism
- 3posibil hipotiroidie vindecata? ptr.d-nele doctor in special
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 5mianserinul 30mg si efectele secundare
- 7un sfat va rog!
- 0hipotiroidismul primar
- 2hipotiroidism
- 4Hipotiroidism subclinic ?!
- 7probleme de tiroida
- 2hipotiroidism probleme cu inima
- 3Nelamurire Euthyrox si alcoolul
- 2Care-i legatura intre hipotiroidism si tulburarea emotionala?
- 1SOP-stimulare esuata
- 0Suplimentul Animal Cuts interfera cu tratamentul Euthyrox?
- 0Interpretare analize
- 3Sa fie glanda??
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: