hipotiroidism probleme cu inima
Buna ziua. De aproximativ 6luni am niste stări groaznice. Dintr-o data (spre ex azi), stand in pat, am o stare de emotie, palpitatii(puls aprox80), diaree...sau aceste simtome mai apar si la oboseala. Mi am făcut analizele si am hipotiroidism subclinic (tsh mărit, t3 bun) si după holter mi s- a zis ca am tahicardie dar nu mi- a dat tratament.mi s-a recomandat euthirox 25 dar am inteles ca te ingrasi aprox 10 kg..si nu vreau sa iau. Stie cineva ce se întâmplă daca nu fac tratamentul? Sau ceva tratamente naturiste? Daca mai e cineva in aceeasi situatie as vrea niste sugestii...idei.Multumesc!
2 comentarii
nu euthyroxul ingrasa... hipotiroidismul netratat ingrasa! tocmai ca trebuie sa iei euthyrox ca sa nu te ingrasi (astfel ti se regleaza tsh-ul si, deci, metabolismul), deci nu stiu cine ti-a zis prostia asta. o sa te simti mult mai bine din toate punctele de vedere atunci cand si tsh-ul o sa fie in limitele normale.
Asa mi s-ar părea si mie logic, dar toti spun acelasi lucru... Se invrasa după tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Hipotiroidismul tratat naturist?
- 2hipotiroidism si leucopenia
- 3posibil hipotiroidie vindecata? ptr.d-nele doctor in special
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 5mianserinul 30mg si efectele secundare
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 7un sfat va rog!
- 7Incetarea euthyrox timp de 30 de zile-Hipotiroidie
- 6sufar de hipotiroidism de 6 ani
- 3hipotiroidismul la bebelusi
- 0hipotiroidismul primar
- 1Repetare analiza hipotirodism
- 7probleme de tiroida
- 4Hipotiroidism Nelamurire
- 1SOP-stimulare esuata
- 9Probleme cu glanda tiroida
- 0Endocrinologie
- 1Euthyrox - mod de administrare prea strict