hipotiroidism probleme cu inima

Buna ziua. De aproximativ 6luni am niste stări groaznice. Dintr-o data (spre ex azi), stand in pat, am o stare de emotie, palpitatii(puls aprox80), diaree...sau aceste simtome mai apar si la oboseala. Mi am făcut analizele si am hipotiroidism subclinic (tsh mărit, t3 bun) si după holter mi s- a zis ca am tahicardie dar nu mi- a dat tratament.mi s-a recomandat euthirox 25 dar am inteles ca te ingrasi aprox 10 kg..si nu vreau sa iau. Stie cineva ce se întâmplă daca nu fac tratamentul? Sau ceva tratamente naturiste? Daca mai e cineva in aceeasi situatie as vrea niste sugestii...idei.Multumesc!
2 comentarii

nu euthyroxul ingrasa... hipotiroidismul netratat ingrasa! tocmai ca trebuie sa iei euthyrox ca sa nu te ingrasi (astfel ti se regleaza tsh-ul si, deci, metabolismul), deci nu stiu cine ti-a zis prostia asta. o sa te simti mult mai bine din toate punctele de vedere atunci cand si tsh-ul o sa fie in limitele normale.

Asa mi s-ar părea si mie logic, dar toti spun acelasi lucru... Se invrasa după tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20obezitate si hipotiroidism
- 8Hashimoto, prolactina marita si sarcina
- 0hipotiroidismul si durerile de glezne
- 6sufar de hipotiroidism de 6 ani
- 1Repetare analiza hipotirodism
- 0hipotiroidism subclinic
- 4Hipotiroidism Nelamurire
- 28Encefalita Hashimoto sau hipotiroidismul cauza pt episodul psihotic?
- 4Cum sa scap de dependenta de distonocalm
- 3Nelamurire Euthyrox si alcoolul
- 4Respiratie dificila si presiune in piept
- 2Care-i legatura intre hipotiroidism si tulburarea emotionala?
- 9Probleme cu glanda tiroida
- 0Euthyrox, hipotiroidism
- 12Hipotiroidism detectat tarziu in sarcina
- 0Hipotiroidism subclinic?
- 1Hipotiroidism
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: