Hipotiroidism subclinic?
Buna seara. Am 20 de ani si de pe la 16 ani tot intampin aceste probleme.Am ajuns la doctor dupa ce am facut atacuri de panica.La consultatie aveam puls 160 si tensiune 16/10. A observat ca.s foarte agitat si ca, cu timpul ma linistesc cat de cat si ca.mi scade tensiunea putin cat si pulsul pe la 130 dar nu mai jos ds atat.Am facut ekg unde a iesit tpsv(puls 160, tensiune 16/10), suflu sistolic detectat la auscultatie si un BRD minor pe ekg.Toate astea de la o senzatie de teama si de neliniste fara nici un motiv. Mi.a dat metoprolol, sedocalm, calciu, magneziu si cam asa am mers vreo 3 ani. Mi.a zis ca in jurul varstei de la 20 ar trebui sa dispara aceasta stare de anxietate pe care o am si ca eu singur ma pot controla.Pentru a fi sigur la vreo 2 ani mi.a dat sa fac analize si acolo a iesit un tsh crescut(dublu fata de valoarea maxima normala) si hormoni tiroidieni in limite normale. Mi.a zis ca stia deja ca asta o sa iasa si a denumit o ca fiind o furtuna de hormoni sau ceva de genul si ca din cauza hormonilor tiroidieni care erau putin crescuti dar in limite normale eu simt aceste stari de anxietate.Am momente in care am tahicardie in repaus si ma simt cam anxios din cauza asta.Ce as putea sa fac in aceste conditii?De 1 an si putin am reinceput activitatea fizica dar am o stare la efort destul de scazuta dar nu intampin nici un fel de probleme.Chiar poate da aceste stari un hipotiroidism subclinic? Mi.a spus despre un baiat pe care l.am si cunoscut(este mai mare-vreo 25 de ani) care era cam in aceeasi situatie cu mine doar ca la el ii scadea pulsul in astfel de momente...As putea sa iau ub sedativ usor, din plante care sa ma ajute cu aceste stari si daca da ce mi.ati recomanda?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hipotiroidie?
- 4tiroida
- 20obezitate si hipotiroidism
- 8Hashimoto, prolactina marita si sarcina
- 14Caut medic encrinolog in Bucuresti: am diabet insipid si hipotiroidism
- 4hipotiroidie... incerc sa slabesc si nu reusesc
- 0hipotiroidismul primar
- 5hipotiroidie
- 4Hipotiroidism subclinic ?!
- 4Hipotiroidism?
- 2Hipotiroidie chiar daca analizele sunt normale?
- 0hipotiroidism subclinic
- 2Interpretare analize, va rog pentru sotul meu, varsta 45 ani
- 0Pierderi de echilibru si amorteli.
- 1Hipotiroidism
- 1Hipotiroidism
- 2Hipotiroidie infraclinica in tratament.tiroidita cronica autoimuna cu nodularizare
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul hipotiroidia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: