Caut medic encrinolog in Bucuresti: am diabet insipid si hipotiroidism
Va rog mult, sa-mi recomandati un medic bun endocrinolog in Bucuresti, am incercat o programare la Parhon la dr. Coculescu, care este f bun din cate am inteles, dar este foarte aglomerat, am incercat saptamani la rand si nu am reusit sa ma programez la dumnealui sau la altcineva de la Parhon. Am reusit dupa 5 luni sa merg la o consultatie de-a dumnealui la Medsana si mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa ma internez la Parhon 3-5 zile, pentru analize complete. (am diabet insipid si hipotiroidism de la varsta de 4-5 ani, acum am 26 ani).
Voi mai incerca la Parhon, dar daca imi puteti recomanda si alti medici, mai accesibili ca program/tarif, v-as fi profund recunoscatoare. Mentionez ca am trimitere de la medicul de familie.
Apropo, analizele/internarea la Parhon sunt cu plata?
Multumesc pentru raspunsuri.
Voi mai incerca la Parhon, dar daca imi puteti recomanda si alti medici, mai accesibili ca program/tarif, v-as fi profund recunoscatoare. Mentionez ca am trimitere de la medicul de familie.
Apropo, analizele/internarea la Parhon sunt cu plata?
Multumesc pentru raspunsuri.
14 comentarii
Buna
Eu iti pot recomanda pe dr.mea endocrinolog, este un medic foarte bun si are cabinetul in incinta policlinicii Vitan!!
Eu iti pot recomanda pe dr.mea endocrinolog, este un medic foarte bun si are cabinetul in incinta policlinicii Vitan!!
Daca esti interesata, imi spui si iti las un mesaj privat cu numele si nr dansei de telefon pt programare!Cu trimitere de la medicul de familie, consultatia este gratuita!Oricum, atunci cand suni pt programare, intreaba ca sa fii sigura!!
Numai bine!
Numai bine!
Da, as vrea numele si nr de telefon. Multumesc frumos! Si sanatate!
Ti-am lasat un mp cu numele si nr dansei de tel.
Numai bine!!
Numai bine!!
jaquelinne, te rog, as fi si eu interesata de datele de contact ale medicului endocrinolog pe care il recomanzi. multumesc
nicoletas, am sa iti las si tie intr-un mesaj privat datele medicului!Eu sunt foarte multumita de medicul meu endocrinolog, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiti si voi!Oricum, avand in vedere ca daca ai trimitere de la medicul de familie, consultatia este gratuita, in afara de timp, nu ati avea nimic de pierdut!
va rog sa ma ajutati cu un endocrinolog bun. am facut analizele si mi-au iesit fff proaste. T4-1.2, T3-64.20, FT4-0.30, TSH-75.00. va rog mult sa ma ajutati sunt foarte speriata. va multumesc din suflet.
jaquelinne, iti multumesc pentru amabilitate si promptitudine. endocrinologia este o ramura tare sensibila si recomandarea unui pacient multumit iti da mai multa incredere si mai alunga din temeri. inca odata iti multumesc.
nicoletas, eu nu am avut asa probleme grave precum credeam si medicul la care am fost de mai multe ori, in afara faptului ca mi-a explicat cu lux de amanunte cum sta treaba, mi-a facut si analize ca sa fiu sigura ca ceea ce spune este adevarat si mi-a dat un tratament natural, tot ca sa ma linisteasca pe mine.Eu acum nu mai sunt in Romania de vreo 4 luni, dar este singurul medic endocrinolog pe care il recomand!
danancd, iti voi lasa in privat numele si nr dansei!Nu vreau sa se interpreteze a fi o reclama!Chiar nu e!
danancd, iti voi lasa in privat numele si nr dansei!Nu vreau sa se interpreteze a fi o reclama!Chiar nu e!
buna jaquelinne, te rog frumos sa-mi recomanzi si mie un medic de la parhon. sunt din provincie si nu cunosc pe nimeni. ti-as fi recunoscatoare. trimite-mi te rog un mail cu un numar de telefon. multumesc anticipat
danielasaizu, nu cunosc niciun medic la Parhon, eu fetelor le-am recomandat medicul meu endocrinolog!
iti recomand sa mergi la d-na dr. Dragomir de la Parhon.eu merg la dansa si sper sa imi rez. cat mai repede problema. Bafta!
Jaquelinne, te rog, as dori si eu datele de contact ale medicului endocrinolog pe care il recomanzi. :)
Va rog as dori numele unui dr bun endocrinolog care sa diagnosticheze bine.Suspecta de diabet insipid.Un dr dedicat si om.In Bucuresti.Ms.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21hipotiroidele pot fi vindecate?
- 4tiroida
- 180Diabet insipid tratament
- 9Hipotiroidie in recidiva?
- 2hipotiroidism subclinic
- 6Progesteron mic - tratament naturist
- 0hipotiroidism subclinic
- 4Hipotiroidism Nelamurire
- 4Cum sa scap de dependenta de distonocalm
- 2Care-i legatura intre hipotiroidism si tulburarea emotionala?
- 1SOP-stimulare esuata
- 9Probleme cu glanda tiroida
- 0Minirin Melt
- 0Hipotiroidism subclinic?
- 0Interpretare analize
- 2Probleme digestive
- 1Hipotiroidism
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul Diabetul insipid
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: