Hpv provoaca crampe abdominale?

Am hpv și am crampe abdominale. Aveți idee dacă este de la boala? Nu am cancer încă.
1 comentarii

Infecția cu virusul papiloma uman (HPV) este cunoscută mai ales pentru rolul său în dezvoltarea leziunilor precanceroase și a cancerului cervical, dar poate afecta și alte zone ale corpului. În general, HPV este asimptomatic și nu ar trebui să cauzeze crampe abdominale directe. Crampele abdominale pot fi legate de multe alte condiții, inclusiv probleme gastrointestinale, infecții, tulburări endometriale sau alte probleme ginecologice.
Este important să discuți aceste simptome cu un medic, care poate evalua în contextul istoricului tău medical și a altor simptome asociate. Ei ar putea sugera investigații suplimentare pentru a identifica cauza crampelor, cum ar fi analize de sânge, ecografie abdominală sau alte imagistici necesare. Dacă există o legătură între infecția cu HPV și simptomele tale, aceasta este probabil indirectă, de exemplu, prin asociere cu alte condiții ginecologice care pot fi exacerbate de prezența HPV.
Este important să discuți aceste simptome cu un medic, care poate evalua în contextul istoricului tău medical și a altor simptome asociate. Ei ar putea sugera investigații suplimentare pentru a identifica cauza crampelor, cum ar fi analize de sânge, ecografie abdominală sau alte imagistici necesare. Dacă există o legătură între infecția cu HPV și simptomele tale, aceasta este probabil indirectă, de exemplu, prin asociere cu alte condiții ginecologice care pot fi exacerbate de prezența HPV.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sunt purtatoare de virus HPV de un an...
- 20infectie hpv
- 3sarcina pierduta, chiuretaj de doua ori... HPV?
- 3In legatura cu HPV... pentru cei care se pricep!
- 12HPV la barbati
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 8HPV se transmite?
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 4informatii cu privire la papiloma virus
- 7Virusul hpv - informatii
- 3hpv si alaptarea
- 0ADN Human Papilloma Virus (HPV) - detectie+genotipare
- 8HPV 16, sotia are, eu nu!
- 1Contaminare cu HPV
- 0Hpv in test dupa transmitere
- 3Hpv
- 6Transmitere HPV
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
- 3Ce ii cauzeaza partenerei infectii urinare si nevoie deasa de urinare dupa sex?
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: