saliva si ragaieli
am fost la gastroenterolog cu fetita pt ca avea stari de voma, ragaieli si flatulenta. a urmat un tratament de 1 luna cu nexium si espumisan. apoi am ajuns cu ea la orl, pentru ca starea de greata nu i-a trecut si mi se plangea ca siimte mizerie in gat. mi-a spus ca are polipi si am opeat-o. dupa operatie se simte bine dar mai are saliva (abundenta dupa cum se plange) si usoare ragaieli.
am mai apelat la dvs si mi-ati fost de mare ajutor. in speranta ca-mi veti da un tratament pentru ultimele simptome, va multumesc si va urez sanatate si dvs
am mai apelat la dvs si mi-ati fost de mare ajutor. in speranta ca-mi veti da un tratament pentru ultimele simptome, va multumesc si va urez sanatate si dvs
3 comentarii
S-a luat in calcul si posibilitatea existentei unei gastrite cu Helicobacter Pylori ? A facut teste pentru aceasta infectie ?
a facut testul Helicobacter Pylori, a fost usor pozitiv, insa dupa o luna de zile de tratament a iesit negativ. va rog sa-mi spuneti cum procedez. trebuie sa adaug ca fata are giardia si ca urmeaza tratament pentru aceasta.
Tratamentul pentru Giardia nu se face incontinuu, caci medicamentele pentru aceasta infectie sunt toxice pentru ficat. Trebuie sa fie alimentata corect, dupa sfaturile gastroenterologului, sa spele mainile inainte de a manca ceva, fructele sa fie spalate, iar pentru mici probleme digestive ce mai apar va puteti adresa medicului de familie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 14Durere de cap partea stanga
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 2durere partea dreapta ficat si stari de voma
- 4o stare generala proasta: voma dupa cina si dimineata
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 1expectorez cu stari de voma
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 2dureri de stomac si voma
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 6meningiom cerebelos
- 4Am vomitat Karissa!
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 1Voma dupa tratament cu antibiotic?
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 3Raguseala, disfonie !
- 1Tuse de 2 săpt.
- 3Raguseala si tuse seaca persistente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: