venisoare rosii, vinete pe picioare

09-02-2009
s_anitta
Nu este medic/terapeut
s_anitta
buna ziua,
am o problema deja de anul trecut din vara am observat k imi apar venisoare usor vizibile, mai mult se vedeau seara cand picioarele erau obosite si mai ales dupa ce fac dus seara cu apa calda, se vad destul de tare.am fost la medicul de fam mi-a recomandat sa iau detralex timp de 3 luni si hepatrombin gel cu care ma fac si acum, dar venisoarele mele din ce in ce mai tare se accentueaza si nu stiu ce sa mai fac, medicul de fam zice ca nu am ce sa fac mi-a recomandat doar sa merg la un salon de cosmetica unde se trateaza.mie mi se pare absurd sa merg la cosmetica cu venisoarele acestea de parca ei ar putea sa ma ajute, mi se pare mai ok ca un doctor sa se ocupe de acest lucru. dar oricum nu stiu pana la urma la cine sa ma duc, cine poate sa ma ajute va rog sa-mi scrieti.astept raspunsul dvs.Anita
1 comentarii
0
12-02-2009, ora 17:22
aurora1712
Nu este medic/terapeut
aurora1712
Am 58 de ani, înălţime 1.60, greutate 70 kg
Stau foarte mult pe scaun, 10-12 ore, lucrez numai la calculator. Nu fac sport, fac foarte foarte puţină mişcare.

Am vinişoare roşii-vinete pe ambele picioare, foarte numeroase, cele mai multe în partea de sus, dar şi în zonă rest.
Am avut de două ori, noaptea în somn, crampă puternică pe partea interioară a coapsei drepte şi deseori mi se pun cârcei la degetele de la picioare. Mi-e teamă de orice contracţie musculară, care poate provoca un cârcel sau o crampă foarte dureroasă. Din această cauză nu am mai mers la aquagym, nici la masaj general de întreţinere, nu ştiu dacă ar fi recomandate.

Nu am fost la medic pentru aceste probleme.

Aştept cu interes orice fel de opinie, sfat. Mulţumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici