Varicela... cat mai dureaza?
![vio b](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. Am 29 de ani si am varicela astazi este a 5 zi bubele, arata foarte urat sunt pline, am si eu o intrebare cat mai dureaza ca nu mai rezist? Dar problema cea mai mare este ca am un bebe de 1 an si 9 luni care in ziua in care mie mi-a aparut eruptia el a racit. doctorita lui mi-a spus ca este un pre simptom de varicela dar el a inceput sa tuseasca productiv, are mucisori iar bubite nu i-au aparut, are niste bubite dar sunt mici si rosii ca o iritatie si doar pe fata, si nu forte multe. Il tin in casa dar cat ca nu mai rezista. Va rog ajutati-ma.
1 comentarii
![dany547](/arata_img.php?img=cont_61409.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ideea este în felul următor, în mod normal în 7-10 zile ar trebui să dispară toate simptomele, dar pentru că eşti adult pot apărea anumite complicaţii.Nu îţi face griji! dacă starea ta generală este bună, la modul că nu ai febră excesivă sau ştiu eu alte dureri, nu ai de ce să te alarmezi, numai să nu le spargi.În cazul celui mic dacă a contactat şi el boala(este o posibilitatea de 90%) erupţiile o să-i apară în zona feţei în primă fază, ce trebuie să faci este să îi dai paracetamol pentru febră şi pentru mâncărimi sunt loţiuni, fiind micuţ el este predispus să se scarpine şi ar fi bine să îi tai unghiuţele de tot şi poţi să-i faci baie zilnic cu şampon cu PH neutru.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4varicela
- 13NU la soare
- 5Tratament pentru ten dupa varicela
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 8Varicela... Cosmar? chiar nu exista solutie?
- 15Gripa sau varicela?
- 1Varicela - vaccinare dupa expunere
- 4Indepartarea semnelor lasate de varicela
- 1varicela cu complicatii
- 1de cinci zile am varicela
- 5varicela la copil de 3 ani
- 1varicela atipica?
- 2Varicela semne fata
- 4Ajutor !! Bebelușul meu de 6 luni a făcut varicela și plânge incontinuu
- 1Varicela la 35 ani.
- 2Varicela la 17 ani
- 1Varicelă