am 25 de ani si am luat varicela urgent va rog
am varicela si oreon de 2 zile am fost la doctor mi-a zis sa iau paracetamol, problema e ca mi-au iesit bubite cu lichid decit in partea de sus a corpului nu si pe picioare., este oare normal asta???? va rog sa imi raspundeti sint disperata ca trebuie sa plec din tara in 2 zile cu avionu si nu stiu ce sa fac, cum e bine sa procedez va rog daca se poate un sfat???va multumesc
3 comentarii
pai varicela e contagioasa cat timp exista basicutele si cred ca si dupa aceea, un timp. poate nu ar fi bine sa expuneti si pe altii la infectie, mai ales daca se nimereste vreo gravida prin preajma!. (varicela si rujeola sunt foarte periculoase pt gravide. )
mai amanati plecarea o saptamana.
desigur ca nu la toti se manifesta la fel, asa ca nu trebuie sa iasa bube pe tot corpul. eu am avut rujeola la 20 de ani si eram rosie toata in timp ce altii din salon aveau 2-3 pete.
intrebati si medicul, vedeti ce recomanda!
sanatate multa !
mai amanati plecarea o saptamana.
desigur ca nu la toti se manifesta la fel, asa ca nu trebuie sa iasa bube pe tot corpul. eu am avut rujeola la 20 de ani si eram rosie toata in timp ce altii din salon aveau 2-3 pete.
intrebati si medicul, vedeti ce recomanda!
sanatate multa !
Pe langa faptul ca se pot imbolnavi si altii, varicela se poate complica destul de urat daca nu stai cuminte acasa pana dispare eruptia si te expui la exterior. Ia Aerius 1 cp/zi timp de 10 zile si bea multe lichide.si eu sunt de parere sa-ti amani plecarea.
asa ma gindeam si eu., va multumesc mult pentru raspuns.
multa sanatate va doresc, bafta!!!!!!!!!!!
multa sanatate va doresc, bafta!!!!!!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4varicela
- 2risc imbolnavire varicela?
- 2Varicela la maturitate
- 5varicela si sarcina.. vor aparea complicatii?
- 3Nelamuriri in legatura cu Varicela
- 4De ce nu am simptome la bolile copilariei ?
- 2varicela in timpul sarcinii
- 1Varicela - vaccinare dupa expunere
- 1Varicela... cat mai dureaza?
- 4Indepartarea semnelor lasate de varicela
- 2Varicela
- 1de cinci zile am varicela
- 1Varicela
- 0Risc de varicela in sarcina?
- 3Varicela - Vaccin
- 2Varicela
- 2Varicela semne fata
- 1Varicela