am 25 de ani si am luat varicela urgent va rog | Forumul Medical ROmedic

am 25 de ani si am luat varicela urgent va rog

26-03-2010
dikyro
Nu este medic/terapeut
dikyro
am varicela si oreon de 2 zile am fost la doctor mi-a zis sa iau paracetamol, problema e ca mi-au iesit bubite cu lichid decit in partea de sus a corpului nu si pe picioare., este oare normal asta???? va rog sa imi raspundeti sint disperata ca trebuie sa plec din tara in 2 zile cu avionu si nu stiu ce sa fac, cum e bine sa procedez va rog daca se poate un sfat???va multumesc
3 comentarii
0
26-03-2010, ora 14:59
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
pai varicela e contagioasa cat timp exista basicutele si cred ca si dupa aceea, un timp. poate nu ar fi bine sa expuneti si pe altii la infectie, mai ales daca se nimereste vreo gravida prin preajma!. (varicela si rujeola sunt foarte periculoase pt gravide. )
mai amanati plecarea o saptamana.

desigur ca nu la toti se manifesta la fel, asa ca nu trebuie sa iasa bube pe tot corpul. eu am avut rujeola la 20 de ani si eram rosie toata in timp ce altii din salon aveau 2-3 pete.
intrebati si medicul, vedeti ce recomanda!

sanatate multa !
0
26-03-2010, ora 18:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Pe langa faptul ca se pot imbolnavi si altii, varicela se poate complica destul de urat daca nu stai cuminte acasa pana dispare eruptia si te expui la exterior. Ia Aerius 1 cp/zi timp de 10 zile si bea multe lichide.si eu sunt de parere sa-ti amani plecarea.
0
26-03-2010, ora 19:42
dikyro
Nu este medic/terapeut
dikyro
asa ma gindeam si eu., va multumesc mult pentru raspuns.
multa sanatate va doresc, bafta!!!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Varicela sau vărsatul de vânt, o boală încă activă
  •