Varicela baietel 5, 5 ani urgent
Baietelul meu are Varicela. Este in ziua 3 de eruptie. Are foarte multe bubite. Dar problema cea mare este ca il ustura un ochisor. Ochiul este rosu si se pare ca -i iese in coltul intern al ochiului. Are si pe ploapa superioara si inferioara. Am vrut sa mergem la oftalmolog si nu ne primeste din cauza varicelei. Dr de familie ne a recomandat Aciclovir 4/zi, Aerius 5ml seara, mixtura. I AM luat si un gel Vari soothe. Pt ochi a zis sa l spalam cu ser fiziologic. Ce putem face in privinta ochisorului?
5 comentarii
Puteti folosi doar Nostamine.Este bizar ce tratament a primit copilul, cand singurele de utilizat sant antitermicele in caz de febra si mixtura mentolata.
Va multumesc. Cum se utilizeaza Nostamine? Sunt picaturi pentru ochiSori? Se pun in ambii ochi sau foar in cel afectat? Daca da cate picaturi si cate zile? Va multumesc. Este ceva in neregula cu tratamentul primit
Dupa parerea mea tratamentul primit de la medicul de familie este bun, avand in vedere ca eruptia este destul de bogata.in nici un caz sa nu intrerupi Aerius.oricum, incepand de azi eruptia va regresa.multe lichide si fructe si sa nu-i faceti, deocamdata, baie generala.
Buna seara, fetita mea a facut varicela pe 18.03 aparand primele bubite, a facut o forma f agresiva, cu f f multe bubite, temperatura 4 zile, a ajuns pana la 39 cu 3, am chemat pediatrul acasa vineri si ne a spus aa administram aciclovir 200, jum de capsula la 8 ore, isoprinosine tot la 8 ore, intrebarea mea este daca e ok tratamentul, si cam in cat timp trec bubitele? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2risc imbolnavire varicela?
- 3Pot merge la mare dupa ce am avut varicela?
- 3perioada de incubatie-varicela
- 10Am stari de oboseala chiar daca ma odihnesc foarte mult
- 8Varicela... Cosmar? chiar nu exista solutie?
- 4varicela?
- 3am 25 de ani si am luat varicela urgent va rog
- 3varicela
- 3Nelamuriri in legatura cu Varicela
- 2varicela in timpul sarcinii
- 4Indepartarea semnelor lasate de varicela
- 1varicela si alunitele
- 2Varicela
- 1de cinci zile am varicela
- 0Bolnav de varicela intrat in contact cu persoane suferinde de aceeasi afectiune
- 4Ajutor !! Bebelușul meu de 6 luni a făcut varicela și plânge incontinuu
- 1Varicela la 35 ani.
- 2Varicela la 17 ani
- 0Vitamine dupa varicela
Mai multe informații despre: Varicela
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: