vaccinul difteric si tetanus.

31-10-2011
gina2001
Nu este medic/terapeut
gina2001
sub nici-o forma nu vreau sa fac copilului meu acest vaccin.ce se poate intimpla daca noi ca parinti nu acceptam otrava...acestui vaccin..
toti copilasii care l-au facut au suferit dureri cumplite si umflaturi...inroseli si parintii au ajuns cu copilasii pe la urgente si pe la doctori...criminali sint cei care -l prescriu..
va rog sa imi comunica-ti ce se poate intimpla daca nu-l fac...
cu multumiri..
2 comentarii
0
01-11-2011, ora 10:50
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
draga mea, organismul omului este individualizat, nu exista o boala si doua organisme sa reactioneze la boala intocmai.
vaccinarea diftero-tetaninica da imunitate impotriva acestor boli, care as zice ca in tara noastra sunt aproape eradicate, sunt boli grave, asa ca nu riscati prin a nu face acest vaccin.informati-va despre aceste boli si apoi luati decizia cea mai buna pentru bebele dvs.
daca n-ar exista acesti, , CRIMINALI", asa cum ii numiti ar plange si pamantul de suferinta.
va doresc multa sanatate si sa va bucurati de copilasul dvs.
0
01-11-2011, ora 13:53
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
difteria este intradevar foarte rara in lumea civilizata, insa este in revenire in tarile unde sistemul sanitar este slab. mortalitatea este de 10-20%
tetenusul nu este eradicat bacteria este prezenta in pamant si si orice loc cu concentratie scazuta de oxigen, mortalitatea este fara tratament de 50-70%. anual mor cam 500 de mii de oameni in aceasta boala pe terra. avem cazuri putine pentru ca in tara noastra oamenii sunt vaccinati impotriva bolii, fara vaccin am avea cateva mii de morti pe an.
aceste vaccinuri sunt obligatorii, nu cred ca ati putea sa interziceti vaccinarea copiilor, nici nu ar fi o idee prea buna. eu de exemplu daca as afla ca in scoala unde umbla copilul meu ar fi un copil nevaccinat, as da scoala in judecata si as cere ca sa se interzica accesul copilului respectiv in comunitate (procese de acest gen sunt deobicei castigate), deci prostia DVS poate avea consecinte grave in viitor asupra copilului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul