Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.

Bună seara,
Sunt mama unei fetițe de 1 an și 7 luni și sunt îngrijorată de dezvoltarea ei. Nu răspunde la nume, nu are prea mult contact vizual, nu vorbește, nu arată cu degetul, se urcă peste tot, merge uneori pe vârfuri, își dă mereu ciorapii jos și pare că nu mă înțelege.
Cu toate acestea, există și câteva lucruri pe care le face bine. Mă ia de mână și mă duce unde vrea ea, când ne jucăm de-a v-ați ascunselea vine și mă caută și se întoarce unde îmi aude vocea, dacă se lovește vine la mine și ridică mâinile să o iau în brațe, când îi spun să dea piciorul să o încălț îmi dă, deschide ușa și merge în bucătărie cu jucării, se joacă mai mult cu lego sau cu cele care au luminițe, mâzgălește cu carioca, întoarce paginile caietului, mănâncă foarte bine, doarme destul de bine, bea apă din sticlă singură și laptele când o pun la somn îl bea singură.
Am fost la neurolog pentru o problemă la picioruș și am făcut un EEG, care a ieșit foarte bine. Neurologul a spus că fetița este sănătoasă.
Mă întreb dacă se poate vedea pe acel EEG dacă fetița ar putea avea autism.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat.
Sunt mama unei fetițe de 1 an și 7 luni și sunt îngrijorată de dezvoltarea ei. Nu răspunde la nume, nu are prea mult contact vizual, nu vorbește, nu arată cu degetul, se urcă peste tot, merge uneori pe vârfuri, își dă mereu ciorapii jos și pare că nu mă înțelege.
Cu toate acestea, există și câteva lucruri pe care le face bine. Mă ia de mână și mă duce unde vrea ea, când ne jucăm de-a v-ați ascunselea vine și mă caută și se întoarce unde îmi aude vocea, dacă se lovește vine la mine și ridică mâinile să o iau în brațe, când îi spun să dea piciorul să o încălț îmi dă, deschide ușa și merge în bucătărie cu jucării, se joacă mai mult cu lego sau cu cele care au luminițe, mâzgălește cu carioca, întoarce paginile caietului, mănâncă foarte bine, doarme destul de bine, bea apă din sticlă singură și laptele când o pun la somn îl bea singură.
Am fost la neurolog pentru o problemă la picioruș și am făcut un EEG, care a ieșit foarte bine. Neurologul a spus că fetița este sănătoasă.
Mă întreb dacă se poate vedea pe acel EEG dacă fetița ar putea avea autism.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat.
1 comentarii

Buna ziua,
Cum mai e fetita dvs? Am și eu un băiețel care face aceleași lucruri.
Cum mai e fetita dvs? Am și eu un băiețel care face aceleași lucruri.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Copilul are autism sau doar este lent in achizitia limbaj
- 15Ingrijorare autism sau alte probleme la copil de 2 ani si jumatate
- 6Copilul meu are autism?
- 6Semne autism?
- 2Tulburări din spectrul autist??
- 3E posibil sa fie autism?
- 1Posibil autism?
- 5Autism sau copil normal la varsta lui
- 1Bebeluș 10 luni flutura manutele
- 1Autism virtual???
- 0Semne de autism?
- 0Întrebare... autism sau întârziere?
- 12Autism sau nu
- 5Copilul 1 an si 6 luni nu arata cu degetul
- 1Autism sau nu?
- 4Fluturat de maini poate fi si din alte motive decat autism?
- 1Autism sau retinere în dezvoltare
- 1Autism
- 0Întârziere în vorbire/Autism?
Mai multe informații despre: copilul meu are autism?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: