Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.

24-11-2024
Veronica93
Nu este medic/terapeut
Veronica93
Bună seara,

Sunt mama unei fetițe de 1 an și 7 luni și sunt îngrijorată de dezvoltarea ei. Nu răspunde la nume, nu are prea mult contact vizual, nu vorbește, nu arată cu degetul, se urcă peste tot, merge uneori pe vârfuri, își dă mereu ciorapii jos și pare că nu mă înțelege.

Cu toate acestea, există și câteva lucruri pe care le face bine. Mă ia de mână și mă duce unde vrea ea, când ne jucăm de-a v-ați ascunselea vine și mă caută și se întoarce unde îmi aude vocea, dacă se lovește vine la mine și ridică mâinile să o iau în brațe, când îi spun să dea piciorul să o încălț îmi dă, deschide ușa și merge în bucătărie cu jucării, se joacă mai mult cu lego sau cu cele care au luminițe, mâzgălește cu carioca, întoarce paginile caietului, mănâncă foarte bine, doarme destul de bine, bea apă din sticlă singură și laptele când o pun la somn îl bea singură.

Am fost la neurolog pentru o problemă la picioruș și am făcut un EEG, care a ieșit foarte bine. Neurologul a spus că fetița este sănătoasă.

Mă întreb dacă se poate vedea pe acel EEG dacă fetița ar putea avea autism.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul