Vaccinul antigripal, sperietorea de toamna sau cum sa facem bani pe nestiinta populatie.

15-10-2019
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
Vaccinul antigripal, sperietorea de toamna sau cum sa facem bani pe nestiinta populatie.
Cum se mulge sistemul de bani din vanzarea de apa chioara.

In fiecare an toamna o sa fiti bombardati cu vaccinuri antigripale, e timpul pentru satrapi sa mai faca niste bani, comisioane. Nimeni nu va spune ca totul se invarte in jurul banilor, cu cat se vinde mai mult cua atat cativa traiesc mai bine, prostime musca la frica intodeauna.

Vaccinul antigirpal este o apa de ploaie, sunt prea multe varinte de virus ca vaccinul care il fac sa se nimereasaca pe cel care va fi prevalent in anul respectiv.
CDC (Centrul pentru controlul bolilor din SUA) spune dar pe ascuns ca:
Estimările provizorii ale CDC sugerează că eficacitatea globală a vaccinului împotriva gripei pentru vaccinurile antigripale sezoniere 2017/2018 este de 36 la sută
În timp ce oficialii din domeniul sănătății susțin că vaccinarea antigripală vă va reduce simptomele în cazul în care contractați gripa de tip A sau B, cercetările franceze arată că vaccinarea a dus la diminuarea nesemnificativă a simptomelor - limitată la o reducere a reclamațiilor inițiale de dureri de cap în rândul celor care au fost vaccinați
O metaanaliză din 2014 a concluzionat că numărul necesar pentru tratare pentru vaccinul antigripal este de 71. Aceasta înseamnă că 71 de persoane trebuie să fie vaccinate pentru a putea evita un singur caz de gripă
O meta-recenzie din 2017 a constatat că pentru vitamina D este 33, ceea ce înseamnă că o persoană este scutită de infecția respiratorie acută pentru fiecare 33 de persoane care iau un supliment de vitamina D. Pentru persoanele cu deficiență severă de vitamina D, factrul este de 4.
Cu alte cuvinte cei cu deficienta de vitamina D3 au sanse foarte mare sa faca gripa.
De ce nu se promoveaza vitamina D3 care supreseaza mult mai multe boli nu numai gripa?
Pentru ca nu face bani cum fac vaccinurile, este un produs ieftin.
Daca o sa vizitiati https://www.cdc.gov o sa vedeti ca chiar pe prima pagina vi se va recomanda sa faceti vaccinul, nu se mentioneaza eficacitatea lui ci numai se inoculeaza frica cu bla, bla, bla.
Putini au access la statisticile adevarate si tot timpul aceste statistici sunt facute (aleg datele care le covine) de cei care fac vaccinurile, nu de parti neutre.
Daca o sa va uitai inclusive aici pe forum vi se recomanda vaccinurile antigripale, marketingul, frica si lipsa de informare face bani buni.
Am facut si eu ani la rand si dupa ce am vazut ca nu au nici un effect am hotarat sa fac si inversul sa nu fac vaccinul sa-mi aduc vitamina D3 la nivel optim (peste 75 nmol/L). In ultimii 5 ani am avut in jur de 150nmol/L. Nu am avut nicodata gripa in acesti ani. Suplimentez cu cate 5000-10000UI de cate 3-4 ori pe saptamana.
Da, intradevar vaccinul este gratis, banii se mulg de la budget de baieii destepti, vitamina D3 trebuie s-o cumparati voi.
Dar un nivel adecvat de vitamina D3 are mult mai multe benefiicii, nu numai protectie la gripa.
A va imagina ca o sa nu faceti gripa cand nu mancati sanatos, aveti lipsa/cartente de vitamine, consumati alcol/fumati este ca si cum ati vopsi un gard putred cu vopsea.
Castiga cei care vand vopseaua, prostii raman cu gardul putred.
2 comentarii
0
15-10-2019, ora 16:56
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
Surse neutre sau alternative aici daca stiti sa cititi in engleza:

--------*

Mai sunt si multe altele.

(*modificat de admin)
0
15-10-2019, ora 16:58
Petru.Rotariu@Gmail.com
Nu este medic/terapeut
Petru.Rotariu@Gmail.com
In SUA exista un fond pentru despagubirea celor nenorociti de vaccinuri gresite.
Exista asa ceva in Romania?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.