Va rog sa ma ajutati!Va multumesc anticipat.
Ma numesc Andreea, am 18 ani si sunt pur si simplu disperata!La varsta de 17 ani mi-am inceput viata sexuala, am un singur partener de un an si jumatate.Acum 3 saptamani am fost pt prima data la ginecolog sa-mi fac un control si pt prescriptia unui anticonceptional deoarece de la varsta de 14 ani, inceperea ciclului, nu-mi este regulat si pt evitarea unei sarcini.La controlul ginecologic, doctorita mi-a spus ca am leziuni pe colul uterin, la care era sa pic jos! Mi-a fost luat lama dar nici acum nu am rezultatul pt ca este in concediu! partenerul meu spune ca este putin probabil sa fi luat de la el...avand partenere inainte si s-a protejat! el nu are nici un semn care i-ar confirma acest lucru!are 20 de ani si este plecat pt 2 luni din tara, am hotarat la intorcerea lui un control.V-as ruga daca ati putea sa-mi dati niste sfaturi pt k am citi tot felu de subiecte si am umblat prin forum-uri dar sunt atatea cazuri..Va rog sa ma ajutati daca puteti cu niste sfaturi! daca pot face ceva sa ma vindec!imi pare rau k mama mea este o persoana mai dura si nu-i pot spune...si imi este greu k nu am la cine sa ma descarc si trebuie sa ma ascund!Va rog sa ma ajutati!
2 comentarii
Va rog sa ma scuzati dar am uitat sa precizez k sunt constienta k nu esti leac pt el, dar ceva sa ma ajute sa-mi ridic imunitatea si sa lupt impotriva virusului...imi este frica sa nu-l am de ceva timp si sa nu fi stiut...e groaznic! as vrea sa nu mai fiu asa stresata dar simt k explodez!iar asteptarea ma omoara.
Multumesc si imi cer scuze daca am aratat prea mult disperarea mea sau am scris ceva ridicol in mesaj...ceva nepotrivit...
Multumesc si imi cer scuze daca am aratat prea mult disperarea mea sau am scris ceva ridicol in mesaj...ceva nepotrivit...
ti-a fost confirmata ce boala ai? sau ce virus?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Cat timp se administreaza Macmiror?
- 2cancerul de col uterin
- 3col uterin cu epiteliul pavimentos cu zone de ulceratie...
- 6displazie de col uterin
- 5conizatie- a doua interventie!
- 3inflamatie a colului uterin inseamna rana pe col?
- 3cancer de col uterin?
- 4posibil cancer uterin?
- 5mi sa pus corect diagnosticul clinic si gradul de pensionare
- 4va rog un sfat
- 5col uterin
- 2Col prea lung
- 4col uterin scurtat la 17 saptamani de sarcina
- 1Citostatice dupa operatie cancer col uterin
- 4Lungime col sarcina - in ce conditii creste sau scade colul uterin ?
- 1Trachelectomie radicala. Este cineva care a facut aceasta interventie?
- 1Am un disconfort in interiorul vaginului
- 2Despre col uterin
- 1Col deschis saptamana 24 de sarcina
- 0Modificari col uterin
Mai multe informații despre: colul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: