Va rog sa ma ajutati!Va multumesc anticipat.

19-08-2007
andreearoxana
Nu este medic/terapeut
andreearoxana
Ma numesc Andreea, am 18 ani si sunt pur si simplu disperata!La varsta de 17 ani mi-am inceput viata sexuala, am un singur partener de un an si jumatate.Acum 3 saptamani am fost pt prima data la ginecolog sa-mi fac un control si pt prescriptia unui anticonceptional deoarece de la varsta de 14 ani, inceperea ciclului, nu-mi este regulat si pt evitarea unei sarcini.La controlul ginecologic, doctorita mi-a spus ca am leziuni pe colul uterin, la care era sa pic jos! Mi-a fost luat lama dar nici acum nu am rezultatul pt ca este in concediu! partenerul meu spune ca este putin probabil sa fi luat de la el...avand partenere inainte si s-a protejat! el nu are nici un semn care i-ar confirma acest lucru!are 20 de ani si este plecat pt 2 luni din tara, am hotarat la intorcerea lui un control.V-as ruga daca ati putea sa-mi dati niste sfaturi pt k am citi tot felu de subiecte si am umblat prin forum-uri dar sunt atatea cazuri..Va rog sa ma ajutati daca puteti cu niste sfaturi! daca pot face ceva sa ma vindec!imi pare rau k mama mea este o persoana mai dura si nu-i pot spune...si imi este greu k nu am la cine sa ma descarc si trebuie sa ma ascund!Va rog sa ma ajutati!
2 comentarii
0
20-08-2007, ora 00:00
andreearoxana
Nu este medic/terapeut
andreearoxana
Va rog sa ma scuzati dar am uitat sa precizez k sunt constienta k nu esti leac pt el, dar ceva sa ma ajute sa-mi ridic imunitatea si sa lupt impotriva virusului...imi este frica sa nu-l am de ceva timp si sa nu fi stiut...e groaznic! as vrea sa nu mai fiu asa stresata dar simt k explodez!iar asteptarea ma omoara.
Multumesc si imi cer scuze daca am aratat prea mult disperarea mea sau am scris ceva ridicol in mesaj...ceva nepotrivit...
0
05-11-2007, ora 00:00
godfather04
Nu este medic/terapeut
godfather04
ti-a fost confirmata ce boala ai? sau ce virus?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: