posibil cancer uterin?
Buna.ieri am ridicat analizele la un test papanicolau.Rezultatul a fost fortiu reactiv.Va rog sa imi explicati si mie ce inseamna.E posibil sa fie cancer de col uterin? sunt foarte ingrijorata.Pentru un consult la ginecolog am programare luna viitoare.As dori sa aflu o opinie din partea unui medic sau a unor persoane care ma pot lamuri cat de cat.Mentionez ca uneori am dureri la contact fara sangerari.Va multumesc mult.
4 comentarii
Buna.Nu pe buletinul de analize scrie:satisfacator pentru evaluare ;modificari celulare reactive asociate cu inflamatie si fortiu reactiv.Si...cam atat.Daca ma poti ajuta cu un raspuns...ar fi ok.
N-am mai vazut un buletin asa de "concis", , , Poate dar la analiza secretiei, nu la PAP. In orice caz, daca numai atat scrie inseamna ca ai o inflamatie pentru care trebuie sa-ti dea ginecologul tratament exact, dupa care refaci analizele. Deci, nu e grav, dar e musai tratament.
Sanatate!
Sanatate!
Da... stiu si eu am fost uimita de rezultat dar sigur este test babes papanicolau.Oricum iti multumesc mult pentru sfat.Sper sa fie doar atat si nimic mai mult. Ma rog la Dumnezeu sa fie asa cum spui tu pentru ca am doi copii de crescut si trebuie sa fiu in forma.Multumesc mult si sa ai o seara frumoasa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Cancer Uterin--ultima faza???
- 3despre colul uterin: cum se simte la palpare?
- 4dupa operatia de neoplasm col uterin, diaree
- 5Ce inseamna calcificari la col?
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 1cancerul de col uterin
- 3cancerul de col uterin
- 17cancer de col uterin
- 2secretie col uterin
- 14Adenocarcinom microinvaziv, grad de diferentiere G1
- 16cancer col uterin
- 1erozie col uterin
- 1NEOPLASM DE COL UTERIN RTX OPERAT
- 0Interpretare analize secretie vaginala si de col uterin
- 0Bacteria Klebsiella Pneumonie in secretie col uterin.
- 2burta lasata si colul uterin moale la 34 saptamani
- 1colostomie dupa iradiere
- 1Trachelectomie radicala. Este cineva care a facut aceasta interventie?
- 1Infecție, problema sau ceva?
Mai multe informații despre: Cancerul de col uterin colul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: