posibil cancer uterin?

Buna.ieri am ridicat analizele la un test papanicolau.Rezultatul a fost fortiu reactiv.Va rog sa imi explicati si mie ce inseamna.E posibil sa fie cancer de col uterin? sunt foarte ingrijorata.Pentru un consult la ginecolog am programare luna viitoare.As dori sa aflu o opinie din partea unui medic sau a unor persoane care ma pot lamuri cat de cat.Mentionez ca uneori am dureri la contact fara sangerari.Va multumesc mult.
4 comentarii

Buna.Nu pe buletinul de analize scrie:satisfacator pentru evaluare ;modificari celulare reactive asociate cu inflamatie si fortiu reactiv.Si...cam atat.Daca ma poti ajuta cu un raspuns...ar fi ok.

N-am mai vazut un buletin asa de "concis", , , Poate dar la analiza secretiei, nu la PAP. In orice caz, daca numai atat scrie inseamna ca ai o inflamatie pentru care trebuie sa-ti dea ginecologul tratament exact, dupa care refaci analizele. Deci, nu e grav, dar e musai tratament.
Sanatate!
Sanatate!

Da... stiu si eu am fost uimita de rezultat dar sigur este test babes papanicolau.Oricum iti multumesc mult pentru sfat.Sper sa fie doar atat si nimic mai mult. Ma rog la Dumnezeu sa fie asa cum spui tu pentru ca am doi copii de crescut si trebuie sa fiu in forma.Multumesc mult si sa ai o seara frumoasa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancer de col uterin
- 3cancer de col uterin
- 3prezent ureaplasma urealyticum>10-4
- 8cancer col uterin 3B
- 10cultura+frotiu din colul uterin
- 7Analiza secretie vaginala si secretie col
- 9Este posibil cancerul de col uterin?
- 1cultura secretie col uterin
- 3cancerul de col uterin
- 2secretie col uterin
- 25Cancer col uterin
- 3am cancer de col utrerin... rog interpretare RMN!
- 9cancer de col uterin
- 1erozie col uterin
- 1NEOPLASM DE COL UTERIN RTX OPERAT
- 6Test papanicolau, cancer de col uterin
- 5Formatiune col uterin
- 1colostomie dupa iradiere
- 1Col deschis saptamana 24 de sarcina
Mai multe informații despre: Cancerul de col uterin colul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: