Formatiune col uterin
Buna seara! la dus, am simtit o formatiune ca un cos pe colul uterin. nu ma doare, nu ma incomodeaza in nici un fel, insa nu a fost pana acum acolo si ma ingrijoreaza. am avut ceva probleme cu niste chisturi la ovare si urmeaza sa merg la un control medical, insa am de asteptat sa imi vina menstruatia, pentru ca apoi sa ma programez. nu am rabdare pana atunci, pentru ca ciclul meu menstrual este neregulat si nu stiu decat ca in perioada asta trebuie sa imi vina, deoarece am durerile specifice. Va rog mult sa imi spuneti ce ar putea fi. Va multumesc!
5 comentarii
Colul uterin este ca un zgarci, e normal sa simti asta. Nu te mai controla, sigur e totul in regula acolo.
ma ingrijoreaza pentru ca nu am mai avut niciodata asa ceva.
Daca este adanc in vagin undeva in capat, este colul uterin si asa trebuie sa fie, ca un zgarci...
Colul uterin este diferit in functie de perioada ciclului menstrual, de aceea nu ai observat, pentru ca nu e la fel in fiecare zi..
Mergi la medic daca te ingrijoreaza, insa iti spun sigur ca asa trebuie sa fie..
Colul uterin este diferit in functie de perioada ciclului menstrual, de aceea nu ai observat, pentru ca nu e la fel in fiecare zi..
Mergi la medic daca te ingrijoreaza, insa iti spun sigur ca asa trebuie sa fie..
pe colul uterin am formatiunea asta si la atingere e ca un cos. voi merge si la medic, insa pana atunci am cerut si o perere macar orientativa.
Daca ottilia e foarte sigura de la distanta ca n-ai nimic, eu iti spun ca tot numai controlul si eventuale analize (secretie sau colposcopo) sunt lamuriotare. Poate fi papilom, chist, inflamatie etc. Ca sa stai linistita, fa controlul ginecologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancerul de col uterin
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 2Va rog sa ma ajutati!Va multumesc anticipat.
- 3col uterin cu epiteliul pavimentos cu zone de ulceratie...
- 6displazie de col uterin
- 3o vecina a facut cancer de col uterin la varsta de 25 ani?
- 5analiza CA125 maxim
- 3cancer de col uterin?
- 5cancer col uterin std.4b
- 5col uterin
- 21Cancer col uterin - riscuri?
- 2Col prea lung
- 5trichomonas vaginalis
- 0biopsie de col uterin
- 3Col uterin scurt- sarcina
- 1Trachelectomie radicala. Este cineva care a facut aceasta interventie?
- 1Chist Naboth
Mai multe informații despre: colul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: