tratament duphaston - daca nu imi vine ciclul?
Buna ziua, as avea o nelamurire daca ma poate ajuta cineva...acum 2 luni am ramas insarcinata si nu ma simteam bine am fost la medic mia dat niste pastile sa iau dar din pacate nu am avut noroc :( sarcina sa oprit din evolutie.Am fost mia facut chiuretaj dupa care dupa o sapt am fost din nou la medic ca mia ramas niste resturi sau un cheag de sange din cate am inteles si uteru meu e mai pe spate a trebui sa ma internez din nou sami faca o dilatatie.dupa ce am iesit din spital mam simtit bine doar ca a trecut ceva vreme si nu mi-a mai venit ciclu deloc am fost la medic acum o sapt ma pus la ecograf a zis ca nu vede nimic neregula si mia dat 5 zile de tratament cu Duphaston dupa care a zis ca daca nu imi vine ciclu sal sun.Sunt la a 4a zi dupa Duphaston si nimic am dureri mari de burta dar mi frica ca poate nu imi vine ce sa fac??Daca nu imi vine dupa pastilele astea ce ar putea sami mai faca ca sincer dupa cate am experimentat nu mai pot de frica :(((((((((( va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.Multumesc..o zi buna
4 comentarii
Sangerarea nu apare IN TIMP ce luati Duphaston, ci dupa ce il opriti. In medie, cam in a 4-a zi.
D-nu doctor sunt deja la a 5-a zi si nimic daca nu imi vine nici dupa tratamentu cu Duphaston ce se mai poate face??sincer mi frica am niste emotii mari.Va rog sa ma ajutati..
Va implor sa ma ajutati si pe mine is la a 8a zi si nu mia venit ciclu am sunat medicul meu si mia zis ca trebuie din nou sami faca o dilatatie sunt disperata nu mai vreau inca una :(( ce se mai poate face sa ma ajute careva va rog din inima :(( AJUTORRRR :((
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina in faza incipienta sau oprita in evolutie
- 8O fi sarcina sau nu?
- 1sarcina oprita din evolutie
- 3sarcina oprita din evolutie sau nu?
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 4Anatomie patologica
- 2O sarcina oprita din evolutie..procedura, analize si tratamen...va rog sa ma ajutati
- 1Sarcina oprita din evolutie va rog astept raspuns
- 2Sarcina oprita din evolutie?
- 1Interpretare test Torch (rubeola) - sarcina oprita in evolutie
- 2Nu am apucat sa iau acid folic... se poate sa fie asta cauza unei sarcini oprite in evolutie?
- 1Sarcini oprite din evolutie
- 1Sarcina oprita din evolutie
- 2Trei sarcini oprite in evolutie, cum sa previn acest lucru pe viitor?!
- 5Avort spontan sau chiuretaj
- 1Analize bune, sarcini pierdute
- 0Cauza sarcina oprita in evolutie-herpes
- 0Avort medicamentos/ Chiuretaj aspirativ
- 1Vreau sa raman insarcinata - ajutati-ma
- 0Suspiciune sarcina oprită evoluție
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: