Sarcina oprita din evoluție
Bună.
În urma ecografiei am aflat ca sunt însărcinată în 6 săptămâni dar sarcina se oprise din evoluție la aproximativ 4 săptămâni. În momentul în care am ajuns la medic eu deja aveam scurgeri cu sange iar medicul mi-a spus ca cel mai probabil se elimina spontan ca un fel de menstruație. Ajunsa acasă am observat ca au început sângerările și crampele abdominale, puțin mai intense ca la menstruație, acestea au durat undeva 24 de ore dar sângerări scurte mai am cu cheaguri micuțe. Întrebarea mea este: e normal sa fie doar atât, sa se elimine doar prin atât? Adică cum mi s-a explicat părea mult mai intens ca și durere și sangerare. Voi avea control oricum dar as vrea totuși sa știu dacă e normal. Mulțumesc
În urma ecografiei am aflat ca sunt însărcinată în 6 săptămâni dar sarcina se oprise din evoluție la aproximativ 4 săptămâni. În momentul în care am ajuns la medic eu deja aveam scurgeri cu sange iar medicul mi-a spus ca cel mai probabil se elimina spontan ca un fel de menstruație. Ajunsa acasă am observat ca au început sângerările și crampele abdominale, puțin mai intense ca la menstruație, acestea au durat undeva 24 de ore dar sângerări scurte mai am cu cheaguri micuțe. Întrebarea mea este: e normal sa fie doar atât, sa se elimine doar prin atât? Adică cum mi s-a explicat părea mult mai intens ca și durere și sangerare. Voi avea control oricum dar as vrea totuși sa știu dacă e normal. Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina oprita in evolutie
- 17dupa sarcina oprita in evolutie la 37 de saptamani
- 3Poate afecta ERDOMED si OSPEN 1500 sarcina de 4 luni si jumatate?
- 7Sarcina oprita in evolutie..!!!
- 3sarcina oprita din evolutie sau nu?
- 6toxoplasma cronica reactivata... sfaturi
- 8sarcina oprita in evolutie - cauze?
- 6Sarcina oprita in evolutie
- 2Sarcina oprita in evolutie
- 1Interpretare test Torch (rubeola) - sarcina oprita in evolutie
- 2Dureri de sani dupa pierderea sarcinii
- 5Avort spontan sau chiuretaj
- 0Ginecologie - examenul histopatologic in urma opririi unei sarcini in evoluite
- 2Sarcina oprita din evolutie - trombofilie
- 2Sarcina oprita in evolutie
- 0Cauza sarcina oprita in evolutie-herpes
- 0Sarcina oprita din evolutie
- 0E posibil sa fie sarcina oprita din evoluție?
- 0Sarcina oprita din evolutie - torch?
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: