posibil sac gestational??
Buna seara!
Ma confrunt cu urmatoarea problema. In luna august, mai exact 29 am avut o singurra zi CM... nu mi s-a parut normal dar am ignorat atunci... intre timp am avut contact sexual neprotejat, mai exact pe 8 septembrie dar am luat postinor 2... pe 21 septembrie cand ar fi trebuit sa am CM am avut mici sangerari dar de culoare inchisa si atat... astazi am efectuat un test de sarcina care a iesit pozitiv... am mers si am facut si eco transvaginala iar rezultatul este 'se vizualizeaza zona lichidiana 3/3 mm, cu perete suplu (posibil sac gestational nidat f recent sau oprit in evolutie).
Puteti sa ma ajutati va rog cu un raspuns pana ajung la ginecolog? Sarcina este recenta sau este din luna august cand am avut doar o zi CM...si a fost oprita din evolutie? Sau este de pe 8 sept desi am luat Postinor? Mentionez ca am dureri destul de mari in zona ovarelor..
Va multumesc!
Ma confrunt cu urmatoarea problema. In luna august, mai exact 29 am avut o singurra zi CM... nu mi s-a parut normal dar am ignorat atunci... intre timp am avut contact sexual neprotejat, mai exact pe 8 septembrie dar am luat postinor 2... pe 21 septembrie cand ar fi trebuit sa am CM am avut mici sangerari dar de culoare inchisa si atat... astazi am efectuat un test de sarcina care a iesit pozitiv... am mers si am facut si eco transvaginala iar rezultatul este 'se vizualizeaza zona lichidiana 3/3 mm, cu perete suplu (posibil sac gestational nidat f recent sau oprit in evolutie).
Puteti sa ma ajutati va rog cu un raspuns pana ajung la ginecolog? Sarcina este recenta sau este din luna august cand am avut doar o zi CM...si a fost oprita din evolutie? Sau este de pe 8 sept desi am luat Postinor? Mentionez ca am dureri destul de mari in zona ovarelor..
Va multumesc!
1 comentarii
Indiferent de cand este, daca sunteti nevoita sa faceti avort, va sfatuiesc sa va rugati toata viata pentru acel copil si sa faceti fapte bune pentru el. Pot aparea mari probleme legate de sanatate, probleme in familie, bani daca neglijati acest aspect. Indiferent ca veti considera ca este din cauza dv. sau nu.
Sarcina este mai degraba din august, de dinainte de 29 august.
Ce ati avut pe 29 nu cred ca a fost menstruatie.
Sarcina este mai degraba din august, de dinainte de 29 august.
Ce ati avut pe 29 nu cred ca a fost menstruatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pierdere de sarcina
- 5Ecografie 7 saptamani. Este vreo problema ca sacul este prea mare?
- 2Sarcina oprita in evolutie 6 saptamani
- 8sarcina oprita in evolutie - cauze?
- 1Sarcina oprita din evolutie va rog astept raspuns
- 6Sarcina nedorita
- 9sarcina oprita din evolutie?
- 1SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE
- 1Interpretare buletin histopatologic- sarcina oprita in evolutie
- 2Ce inseamna rezultatul EHP primit dupa chiuretaj?
- 3Intrebare sarcina oprita din evolutie
- 1Analize bune, sarcini pierdute
- 0Sarcina incipienta
- 0E posibil sa fie sarcina oprita din evoluție?
- 0Sarcina oprita din evolutie 9 sapt si 4 zile
- 0Evolutie oprita
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Decolare sac gestational 17 mm
- 0Sarcina oprita din evolutie - torch?
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie sacul gestational
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: