va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare

76 comentarii 1 23 Înainte ›
0
15-05-2013, ora 08:14
Adrianaprodan7
Nu este medic/terapeut
Adrianaprodan7
Buna. Nu stiu daca mai intereseaza, insa eu am fost foarte multumita de serviciile medicului Florin Juravle. Are cabinet in Bucuresti, pe Dorobanti, este super dragut. -*

(*modificat de admin)
1
26-07-2013, ora 00:04
daliutza91
Nu este medic/terapeut
daliutza91
Buna fetelor, eu sunt noua p aici, la "inceput de drum" cum ar veni. Vrau sa imi pun si eu implanturi si vreau sa va cer parerea despre dr Mugea deoarece eu sunt din cj si am auzit lucruri bune despre dansul. De asemenea mi e f frica de operatie si de durerile de dupa, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau sa imi spuneti experienta voastra?
0
13-10-2013, ora 20:18
maria.iftene
Nu este medic/terapeut
maria.iftene
Buna Fetelor! Sunt noua pe aici...Vreau sa imi fac implant mamar dar inca nu m-am hotarat la ce medic vreau sa fac asta...inca ma documentez..Am facut o rinoplastie la D-nul doctor Daniel Popescu si sunt foarte multumita si as vrea sa merg tot la dumnealui pt implanturi...Poaate cineva sa imi dea un sfat, cineva care si-a facut aceasta opearatie la Domnul popescu?Va multumesc anticipat
0
05-12-2013, ora 00:46
karina111
Nu este medic/terapeut
karina111
BunA seara. Vreau sa mi fac implant mamar dar am nev d unele detalii, cat timp trebuie sa stau internata, cat timp voi sta la pat, si cel mai important, nush la ce doctor sa ma duk, in Bucuresti as vrea.va rog...cine ma ajuta? Va pwp
0
06-12-2013, ora 13:00
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
karina du-te pe forumul celalalt mai sus un pic.are 1400 pagini si o gramada de informatii
0
07-12-2013, ora 06:03
karina111
Nu este medic/terapeut
karina111
Merci...nu prea stiu cum sta trba pe site asta :)
0
27-04-2014, ora 22:50
misstease
Nu este medic/terapeut
misstease
Buna ziua poate sa imi recomande si mie cineva niste doctori buni in Timisoara. Siu de domnul doctor Bratu, Chioibas dar as vrea sa aud si alte recomandari si pareri despre cei doi.
multumesc
0
04-07-2014, ora 19:54
Mika23
Nu este medic/terapeut
Mika23
Buna vrea sa va intreb la cat timp pot fc a doua operatie de marire de sani de la prima intervenite?eu am 8sapt de cand am fc si imi pare fc RAU k Nu miam pus o marine mai mare am acum 380 cc anatomic si mi se par mici..oare daca alegeam rotunde erau mai mari??ce spuneti?eu am mers Pe nana doctorui...
1
18-07-2014, ora 16:04
georgiana93n
Nu este medic/terapeut
georgiana93n
buna!
m-am decis si eu ca anul acesta sa imi pun implanturi mamare
m-a programat la consultatii pana acum la mai multi esteticieni din bucuresti insa nu pot spune despre nici unul ca nu am auzit din partea unor cliente si impresii proaste.
imi recomandati si mie mai multi doctori la care as putea merge pt consultatii ca ulterior sa aleg unul ?
multumesc.
tin sa precizez ca interventia as vrea sa o fac in bucuresti
0
18-07-2014, ora 16:21
aanabanacu
Identitate neconfirmată
aanabanacu
pentru a alege un medic care sa va faca operatia de marire de sani, cel mai bine este sa mergeti personal la cateva consultatii, si cel care va ofera cea mai mare incredere, acela este cel mai bun; nu conteaza de nici un fel parea subiectiva a altor paciente, ci doar faptul ca daca va duceti cu incredere la un medic, el va face tot posibilul sa iasa bine operatia; cu cat mai multe paciente are, cu atat mai multe esecuri; asta este legea firii.Iar pretul nu reflecta intotdeauna calitatea actului medical, ci doar poate caliatea de negociator a medicului respectiv. Calitatea materialelor si pretul lor este cam acelasi, indiferent de clinica la care va operati.
De obicei nu este bine sa mergi cu sacul la pomul laudat.
0
18-07-2014, ora 16:34
georgiana93n
Nu este medic/terapeut
georgiana93n
sunt ft nehotarata ! de aceea vreau niste nume... daca as fi sa iau la rand toate numele ce le gasesc pe internet m-am infunda si mai tare...
0
21-07-2014, ora 02:52
Melamihaela
Nu este medic/terapeut
Melamihaela
Buna fetelor, de Radu Ionescu ce ati auzit? As vrea sa ma operez la el din cate am vazut lucreaza foarte bine, insa nu am idee cam cat ar costa. S-a operat vreuna din voi recent la el? Imi puteti spune o suma? Multimesc
0
21-07-2014, ora 07:52
aanabanacu
Identitate neconfirmată
aanabanacu
domnul dr Radu Ionescu are niste preturi foarte mari, de peste 4000 euro, nejustificate dupa parerea mea;foloseste aceleasi implante ca si ceilalti medici, si aceeasi tehnica operatorie, poate sa platiti doar fumurile pe care si le da. Doctorul Nae are din ce in ce mai multe complicatii; poate sa incerci pe la cei care nu sunt atat de laudati si care lucreaza la clinici mari sau spitale private, deoarece sunt mai seriosi.
0
21-07-2014, ora 15:36
Melamihaela
Nu este medic/terapeut
Melamihaela
Multumesc mult pentru raspuns Ana. Eu auzisem in jur de 5600€ si totusi am crezut ca fac misto de mine ca nu inteleg de ce e asa scump. O sa mai cotesc pe aici. Dar de yair miron ati auzit? Mi l-a recomandat o amica dar nu vreau sa merg fara sa aud mai multe detaliile. Va pup
0
25-08-2014, ora 23:01
cristinamihai
Nu este medic/terapeut
cristinamihai
Paula, si eu m-am operat la dna doctor Marincea care m-a ajutat sa corectez o operatie de implanturi mamare pe care am facut-o la un doctor lipsit de experienta. Implanturile s-au deplasat si am suferit dureri cumplite. Nu mi-a dat prin minte sa ma informez inainte de a alege un doctor experimentat, cum este dna doctor Marincea. A doua oara, a meritat alegerea si ma bucur mult ca am gasit la fix clinic profesionalismul de care n-am avut parte la clinica la care m-am operat prima data.
0
27-09-2014, ora 19:37
evie
Nu este medic/terapeut
evie
buna fetelor sunt noua pe site imi poate spune si mie cineva ceva despre de Susanu Zidonia din Iasi va multumesc
0
12-11-2014, ora 18:41
ccarmen26
Nu este medic/terapeut
ccarmen26
buna sunt noua mi-am facut deja o programare pentru ianuarie la Dna doctor Adina Alberts si as dori mai multe pareri despre ea daca e cineva operat la ea.multumesc si ast mai multe pareri
0
12-11-2014, ora 18:43
ccarmen26
Nu este medic/terapeut
ccarmen26
pentru marire de sani am uitat sa mentionez
0
17-12-2014, ora 19:47
Laura1731L
Nu este medic/terapeut
Laura1731L
Buna, am mers si eu la un control la doctorul Marius Popescu, ce parere aveti despre el??
0
03-01-2015, ora 18:35
Lile
Nu este medic/terapeut
Lile
Buna fetelor. M-am hotarat sa ma operez luna aceasta, dar inca nu m-am hotarat asupra medicului. Ma gandeam la dr. Bogdan Maciuceanu sau dr. Grecu Ovidiu. Ce imi recomandati?
0
18-01-2015, ora 21:30
bbianca212121
Nu este medic/terapeut
bbianca212121
fetelorrrrr spune ti mi si mie va rog de domnul grecu cine s a operat la el...vreau sa ma operez si nush la cine.. am vazut poze pe site la clinica la dl grecu si mi se par super...si ce preturi are..si ce fel de silicon foloseste.multumesc
0
19-01-2015, ora 08:44
Lile
Nu este medic/terapeut
Lile
Buna fetelor, eu m-am operat vineri la dr. Maciuceanu Bogdan, la Zetta. Am fost la Mai multi doctori la consult, dar la el m-am simtit cel mai bine. Imi place foarte mult rezultatul. L-am lasat pe el sa aleaga marimea - eram nehotarata intre 300cc si 325 cc ( mai mult nu mergea), dar deja le simt ca fiind ale mele. Nu am avut dureri dupa, sambata am iesit si din casa la o mica plimbare :)
0
19-01-2015, ora 23:14
AdinaLupu
Nu este medic/terapeut
AdinaLupu
Buna tuturor, ma numesc Adina si am intrat sa va impartasesc din experienta mea. M-a operat inainte de sarbatori dr Marincea, la Fixclinic, a fost cadoul meu de Craciun. Mi-am pus impplante Sebbin, facute in Franta, 430 ml, la un super pret, aveau o oferta in decembrie. Sanii au iesit superb si sa stiti ca durerile au fost suportabile. Am stat cuminte si totul a decurs fara nici un fel de complicatii. Sunt foarte fericita cu alegerea facuta.
0
11-03-2015, ora 20:18
B888krs
Nu este medic/terapeut
B888krs
Buna fetelor!va urmaresc de ceva timp si m-am hotarat si eu sa imi fac un implant, am fost la un consult la doamna doctor adriana radu de la clinica medlife, a fost ff ok si vroiam sa va intreb si pe voi daca ati auzit de dansa pentru ca as vrea la ea sa imi fac operatia. costul va fi undeva la 3000 de euro cu totul..analize, operatie, spitalizare, bustiera.Imi puteti da un sfat va rog?multumesc
0
19-06-2015, ora 00:30
aureliX
Nu este medic/terapeut
aureliX
Buna fetelor! Eu v-o recomand din tot sufletul pe doamna Dr Marincea Elena. M-am operat in urma cu aproximativ 3 saptamani la dansa la clinica personala Fix Clinique si sunt foarte multumita de rezultat. Acum am sanii pe care mi i-am dorit dintotdeauna. Doamna dr este o profesionista si o draguta si pot sa zic ca nici eu nu as fi avut atata rabdare cu mine :D iar echipa dansei este de nota 20... Operatia a decurs fara probleme iar recuperarea a fost destul de rapida. Cu siguranta voi mai apela la dansa si cu alta ocazie.
0
28-06-2015, ora 12:59
Diana691
Nu este medic/terapeut
Diana691
Buna am si eu o întrebare referitor la un implant mamar.. As vrea sa îmi pun un implant in viitorul apropriat.. Si as dori sa stiu care sunt medicii cei mai buni ( din Bucuresti), ce implanturi au folosit si un pret orientativ.. Eu stiu pe cineva care sa operat la domnul dr. Parasca Sorin si se înţelege super cu Implanturile mentor folosite de domnul dr. dar am înţeles ca a fost reţinut.. Ştiţi daca încă mai pune implanturi ? Si pe altcineva care sa dus la domnul dr. Marek Valcu si tot implanturi mentor a folosit.. Îmi puteţi da sfaturi referitor la acest lucru si la alţii medici care consideraţi voi mai buni !! Va mulţumesc si astept rasp voastre!
0
02-07-2015, ora 14:14
Adrian Oliver
Nu este medic/terapeut
Adrian Oliver
Va rog nu va operaţi la Kasem ca e praf, mia nenorocit nasul la nevasta mea si mai la o prietena, in legătura cu silicoane, nu va recomand ca pune silicoane ce costa aproape cel mai ieftin pe Piata adică sub 400 de euro perechea, si in legătura cu Silicon personalizat este o mare minciuna de a lui, nu exista Silicon personalizat.pt nas va recomand pe Dr Panazan(un Dr de milioane si foarte migălos in ce face)care a lucrat 3 ore sa refacă nasul dupa Kasem si la Silicon va recomand pe Swarz care este foarte serios si corect...
0
09-07-2015, ora 01:19
heidiutza
Nu este medic/terapeut
heidiutza
Buna fetelor...marti am 3 saptamani de la operatia de ridicare+implant mamar.Recomand pe prof.Bratu din Tm.Sunt foarte multumita.
1
04-09-2015, ora 18:47
augustinez
Nu este medic/terapeut
augustinez
Eu am venit din Spania la Cluj, la dr. Fodor, operatia a iesit minunat si nu am decat cuvinte de lauda.
0
04-09-2015, ora 20:19
stella_luna
Nu este medic/terapeut
stella_luna
Augustinez.., frumosi sani...
Adaugă un comentariu / răspuns
76 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •