Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
Buna,
Mi-am pus implanturi de 4 saptamani si sanii nu imi sunt la fel. Mai exact un san e mai sus si e foarte vizibil. Am citit ca sanii in primele 3 luni se așează dar totusi e mare diferenta intre ele.
Mi-am pus implanturi de 4 saptamani si sanii nu imi sunt la fel. Mai exact un san e mai sus si e foarte vizibil. Am citit ca sanii in primele 3 luni se așează dar totusi e mare diferenta intre ele.
4 comentarii
Buna Bka! Cum si-au revenit sanii tai ? Totul e ok acum ? Eu sm fscut aceasta intervenție de 10 zile si am aceeași problema ca a ta. Si-au recăpătat forma in final. Sunt la fel ? Aștept răspunsul tau. Mulțumesc !
buna fetelor, eu am 3 saptamani de la operatie si am si eu problema ca nu par sa aiba forma la fel.
la voi si au mai revenit?
m am operat la Dr Totir si am super incredere in dansul si mi a explicat ca e normal dar parca abia astept sa mai treaca lunile...
Ah, si inca mai simt taieturile dupa 3 saptamani si am inca un discomfort asa ciudat, nu durere ci presiune daca pot s o numesc asa...
Voi cand ati incetat sa mai simtiti taieturile si discomfortul?
la voi si au mai revenit?
m am operat la Dr Totir si am super incredere in dansul si mi a explicat ca e normal dar parca abia astept sa mai treaca lunile...
Ah, si inca mai simt taieturile dupa 3 saptamani si am inca un discomfort asa ciudat, nu durere ci presiune daca pot s o numesc asa...
Voi cand ati incetat sa mai simtiti taieturile si discomfortul?
Buna fetele!Nu am intrat de foarte mult timp pe forum... cu munca ca si treburi nu prea am.timp de telefon. Am 7 luni de la intervenție, sanul drept încă e un pic ciudat, cred ca trebuie sa se mai așeze...par a se schimba amândoi de o săptămână ciudat, se mai patratesc apoi parca se rotunjesc. Mie frica sa nu fie de la sutien. Mi-am cumpărat acu o luna 2 sutiene de la lovable si le-am purtat zilnic. Noaptea dorm cu cel medical. Voi ati pățit asta? E posibil sa fie de la sutien sau încă sânii se modifica si la 7 luni. Dreptul sigur trebuie sa mai coboare. Daca vreuna dintre voi sa confruntat cu asa ceva astept un raspuns. Multumesc frumos!
Bună, eu am 5 sapt de la operație. Sânul stâng are o Forma mai ciudata și e mai ridicat. Port bustiera și banda.. Uneori am și dureri La cel stâng când merg L munca. Este psibil sa se mai lase? Masajul e recomandat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21vreau silicoane
- 6silioane si virusul HIV
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 1ruptura implant mamar
- 1Marire sani
- 6Durerile dupa implantul mamar submuscular
- 1Marire sani si scolioza?
- 3Silicoane
- 0scurgeri de lichid alb(lapte), la 3 saptamani de la operatia cu implant mamar
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 2Implant cu silicon
- 6Implant sani
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 1Implant mamar
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Implanturile mamare un san mai mare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: