Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani

19-06-2018
Bka
Nu este medic/terapeut
Bka
Buna,
Mi-am pus implanturi de 4 saptamani si sanii nu imi sunt la fel. Mai exact un san e mai sus si e foarte vizibil. Am citit ca sanii in primele 3 luni se așează dar totusi e mare diferenta intre ele.
4 comentarii
0
26-11-2018, ora 17:08
Hermes38
Nu este medic/terapeut
Hermes38
Buna Bka! Cum si-au revenit sanii tai ? Totul e ok acum ? Eu sm fscut aceasta intervenție de 10 zile si am aceeași problema ca a ta. Si-au recăpătat forma in final. Sunt la fel ? Aștept răspunsul tau. Mulțumesc !
0
27-12-2018, ora 19:33
elena1012
Nu este medic/terapeut
elena1012
buna fetelor, eu am 3 saptamani de la operatie si am si eu problema ca nu par sa aiba forma la fel.
la voi si au mai revenit?
m am operat la Dr Totir si am super incredere in dansul si mi a explicat ca e normal dar parca abia astept sa mai treaca lunile...
Ah, si inca mai simt taieturile dupa 3 saptamani si am inca un discomfort asa ciudat, nu durere ci presiune daca pot s o numesc asa...
Voi cand ati incetat sa mai simtiti taieturile si discomfortul?
0
19-06-2019, ora 22:26
Hermes38
Nu este medic/terapeut
Hermes38
Buna fetele!Nu am intrat de foarte mult timp pe forum... cu munca ca si treburi nu prea am.timp de telefon. Am 7 luni de la intervenție, sanul drept încă e un pic ciudat, cred ca trebuie sa se mai așeze...par a se schimba amândoi de o săptămână ciudat, se mai patratesc apoi parca se rotunjesc. Mie frica sa nu fie de la sutien. Mi-am cumpărat acu o luna 2 sutiene de la lovable si le-am purtat zilnic. Noaptea dorm cu cel medical. Voi ati pățit asta? E posibil sa fie de la sutien sau încă sânii se modifica si la 7 luni. Dreptul sigur trebuie sa mai coboare. Daca vreuna dintre voi sa confruntat cu asa ceva astept un raspuns. Multumesc frumos!
0
29-06-2019, ora 18:27
Ivo86
Nu este medic/terapeut
Ivo86
Bună, eu am 5 sapt de la operație. Sânul stâng are o Forma mai ciudata și e mai ridicat. Port bustiera și banda.. Uneori am și dureri La cel stâng când merg L munca. Este psibil sa se mai lase? Masajul e recomandat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •