Probleme cu mama
![EmaDT](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna. Am 15 ani. Inca de and am vost mica mama a post cel mai buna prietena a mea. A fost singura persoana in care puteam sa am incredere. Am avut mereu nota 10. Acum am trecut a 9-a. Si pana acum am luat 4 de 9 si toate medile au fost 10. Niciodata nu a fost chemata la scoala. Fac sport, nu ma joc pe calculator, scriu o carte, sunt buna la mate, merg la olimpiade. Majoritatea colegilor ma urau pentru ca parintii, lor ma dadeau pe mine exemplu. Pana acum ii spuneam mamei totul. De la ce am fcaut in pauze pana la ce baiat mi-a atras atentia. Anul trecut i-am zis ca mi-as dori si eu sa am un iubit. Mama a luat actiune si tot anul m-a impins de la spate sa fiu cu un baiat de 17 ani din Anglia care vine doar vara in Bucuresti. Pana la urma am cedat si ne-am scris prin martie-apilie si a fost clar ca nu ne potrivim asa ca nu ne-am mai scris. In vara dupa exammene (la care mi-a iesit media 9, 75— medie chiar buna zic eu) a venit baitul in tara mi-a scris. Eu i-am zis mamei pt c asa obisnuiam. Ea intr-un fel m-a santajat emotional s ama vad cu el. Ne-am intalnit de 4 ori si dupa am hotarat sa nu ne mai vedem, mie nu imi placea de el, iar el era obsedat doar de sex si pipait, iar eu nu vroiam asta. De atunci mama a tot fact misto de mine pe tema asta. Si a inceput si sa imi zica cat de desamaita e de mine. Cand imi pice ca dezamagita de mine ma simt ca un gunoi si ma simt inutila. Am post acum cateva zile cu tenul cu inca 4 printeni lintre care 2 baieti. In tren am vorbit numai prosti si a fost foarte amuzant. Am vorbit despre cum ne-am dori noi sa fie iubitul/iubita. Si mie chiar imi place de uvula dinner bait. Idea e ca am venit acasa si am vrut sa ii zic mamei. Cum am inceput s avorbesc ea mi-a zis ca sa incetez cu copilariile astea. M-a durst stat de tare. ieri mi-a zis ca e suparata pe mine ca nu ii mai zic totul ca inainte. Am interact sa ii sic care e problema si nici nu ma asculata o tine una si buna cu a ei. Cateodata imi vine sa fug de acasa sau sa ma sinucid. Si chiar nu stiu ce sa fac.
Va rog frumos ajutati-ma =!
Va rog frumos ajutati-ma =!
1 comentarii
![cris_89](/arata_img.php?img=cont_177261.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu te mai gandi la sinucidere, te rog frumos. Tu nu ai de ce sa fii dezamagita de viata, esti o fata inteligenta, pun pariu ca esti si fromoasa si trebuie sa privesti inainte cu optimism. Daca mama ta e dezamagita de tine atunci problema e la ea, nu la tine. Parintii adevarati nu sunt dezamagiti nici de acei copii care au rezultate slabe la invatatura sau gresesc grav in comportamentul lor. Mama ta nu are motive sa fie dezamagita. Nu am inteles bine din mesajul tau, ea zice ca-i dezamagita pt ca nu ai continuat cu relatia impusa de ea, chiar daca acel individ nu era potrivit pt tine? De fapt, vroia ca tu sa faci sex cu el in conditiile in care tu nu erai interesata? Hmm, ma intreb ce fel de mama e? Majoritatea nu-si incurajeaza fiicele sa faca sex nici cand sunt indragostite/atrase sexual, ce sa mai vb de situatia ta? Un sfat: nu te mai lua dupa ea, ci traieste-ti viata asa cum iti place, mai ales ca nu faci rau nimanui nici macar tie-ti. Dar vb deschis cu ea, spune-i ca te dor insultele ei si daca va continua astfel, te vei dezamagi si tu de ea pt ca pare ca nu-ti vrea binele.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9la analize de urina se poate depista ceva legat de sex?
- 25la ce varsta e bine sa iti incepi viata sexuala?
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 8am nevoie de sfatul unui pshiolog
- 9este indicat sa fac sex cu o fata de 13 ani?
- 8Relatia dintre un profesor si o eleva
- 10Ce vrea de fapt de la mn?:((
- 8fosta prietenului meu
- 6Educatia sexuala in scoli
- 13Adolescenta, intrebari si dileme
- 3adolescent care vrea sa renunte la scoala
- 2Nevoie de sex
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 6Schimbari comportamentale sau ceva mai rau?
- 1Tentative de suicid
Mai multe informații despre: Psihologia adolescentei Educatia sexuala pentru adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: