va rog din suflet cat mai urgent
am sesizat cand am facut spalaturi interioare o chestie ca un fel de tesut de culoare inchisa si putin roz. sunt foarte speriata sa nu fie vorba despre o sarcina, saptamana asta e ste de pauza intre blistere, iau harmonet de 4 luni. e posibil sa fie de la anticonceptional? am folosit aprope relugat harmonet si cand am uitat sal iau am folosit si prezervativ. totusi mie foarte frica va rog un raspuns urgent. testul mi'e foarte frica sal fac
4 comentarii
va rog din suflet domnule dr. e foarte importnat ! adaug la cele spuse, pilulele le-am luat uneori cam tarziu.. dar nu trebuie sa ma protejeze totusi cat de cat? e posibil sa raman asa usor? si secretia accea ma ingrijoreaza f tare :-s
Nu pot sa va spun doar din datele prezentate ce este, dar in mod sigur nu e vorba de o sarcina. Aceasta, deoarece sarcinile nu stau in vagin unde ar putea fi palpate direct, ci in uter. Exista, e foarte adevarat, si sarcini extrauterine, dar nu in vagin.
multumesc foarte mult domnule Dr. azi am facut un test de sarcina si a iesit negativ, insa menstruatia intazaie inca, oricum sunt mult mai linistita. multumesc inca o data
buna ziua azi am facut.o cu prietena mea..de 2 ori.. prima data cu prezervativ totu a fost ok prezervativul intact...a2a oara la 20 de min pauza intre ele tot cu prezervativ si s-a rupt prezervativul la 5 min dupa ce am inceput sa o facem.si io vreau sa va intreb pe dvs. prima data am ejaculat in prezervativ a2a oara prezervativul s-a rupt si nu am facut baitza ma refer e posibil sa fie insarcinata??ar fi ramas spermatozoizi??va multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colpita mixta cu candida.. cand pot sa-mi reiau viata sexuala?
- 2cum se fac spalaturile intravaginale?
- 3virus sau nu
- 5Spalaturi intravaginale: cand, cum, cu ce...?
- 2femigin-spalaturi vaginale
- 2Spalaturile vaginale-daunatoare!?
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 5col uterin
- 2Menstruatie in timpul tratamentului. Trebuie intrerupt?
- 3Cum se vac spalarile interne inainte sau dupa introducerea ovulului?
- 3Mucoasa vaginala!
- 2Rana pe vagin
- 2Spălături intravaginale
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 0Spalaturi vaginale
Mai multe informații despre: spalaturile vaginale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: