col uterin
Buna ziua! Am 26 ani, mi-am inceput viata sexuala la 21 ani si pana in prezent am avut un singur partener. Am inceput sa facem tot mai rar sex(dragoste) deoarece in timpul actului sexual am dureri foarte mari... Alta ar fi intrebarea mea.in timp ce fac spalaturi vaginale, in interiorul vaginului 'este' ceva ce se aseamana cu o 'TROMPA' care in capat are o mica deschizatura.intrebarea mea este: acela este colul uterin???? specific ca desi avea marginile rotunde, de la un timp una dintre parti e oarecum umflata cat un bob de porumb..nu stiu ce ar putea fi:((( si daca acea'trompa' este colul uterin!!!!! Specific ca nu am facut niciodata un control ginecologic, desi as vrea sa fac acum munul ptr ca imi e ffffoarte teama sa nu am ceva grav, din lipsa de bani nu o sa pot face unul curand.
Rog din tot sufletul sa-mi raspunda un medic de specialitate!!!! Va rog, sunt foarte speriata!!!! Va multumesc!!!
Rog din tot sufletul sa-mi raspunda un medic de specialitate!!!! Va rog, sunt foarte speriata!!!! Va multumesc!!!
5 comentarii
.imi cer scuze ptr cum am descris "interiorul vaginului"..mi-e oarecum rusine ca la varsta mea inca nu stiu se se afla in interiorul aparatului genital feminin...:D
Mergeti la un consult ginecologic, ex de secretie si Bapes Papanicolaou. Inainte insa de a merge acolo, nu va spalati in interior si va abtineti de la raporturi sexuale cu 24-48 h inainte.
Va multumesc! Asta stiu, trebuie sa merg la un consult dar momentan nu dispun de suma necesara... Spuneti-mi va rog, acea umflatura poate fi ceva grav? ..si daca acea "trompa" (cum o numesc eu) este colul uterin???? umflatura are marimea unui bob de porumb... Cand o sa reusesc o mg si la ginecolog dar pana atunci o sa inebunesc de teama si grija!
cu bilet de trimitere de la medicul de familie,
intr-o policlinica de stat,
controlul SI ginecologic este gratuit.
sanatate.
intr-o policlinica de stat,
controlul SI ginecologic este gratuit.
sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rana pe col se vindeca singura?
- 19cancer col uterin?
- 2Va rog sa ma ajutati!Va multumesc anticipat.
- 8cauterizare - cand pot intretine relatii sexuale?
- 5ajutor pt o rana pe col
- 43cancer col uterin
- 4hipertrofie de col uterin
- 3colposcopie+examen secretii de col
- 7Analiza secretie vaginala si secretie col
- 3frecvente pmn in sarcina 4 luni
- 13Rezultat biopsie col uterin
- 5analiza CA125 maxim
- 5mi sa pus corect diagnosticul clinic si gradul de pensionare
- 47Neoplasm de col uterin stadiul III B
- 10Rana pe col!
- 8Trichomonas, rana pe col - si sotul trebuie sa faca tratament?
- 6interpretare rezultat secretie vaginala, secretie col si test pap
- 2burta lasata si colul uterin moale la 34 saptamani
- 0Spalaturi vaginale
Mai multe informații despre: colul uterin spalaturile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: