Uvula umflata (omulețul inflamat) am și astm bronsic - rog ajutor și soluție

Buna ziua,
Am astm bronsic. Ținând cont de acest aspect, de dimineață am observat ca am omulețul din gât puțin inflamat (uvula este inflamata. Am găsit pe internet medicamentul ALERID (întrebare suplimentară, acest alerid ajuta astmul, că acum iau AIRFLUSAL, ÎNSĂ NU IAU PÂNĂ NU AM O CONFIRMAREA CA ESTE ÎN REGULĂ. sau care este cea mai buna soluție având în vedere că nu pot lua antiinflamatoare că afectează astmul, Bineînțeles cu o seara înainte am băut vin,.. putin mai mult.
Ajutați-mă va rog foarte mult cu o rezolvarea,.
Am astm bronsic. Ținând cont de acest aspect, de dimineață am observat ca am omulețul din gât puțin inflamat (uvula este inflamata. Am găsit pe internet medicamentul ALERID (întrebare suplimentară, acest alerid ajuta astmul, că acum iau AIRFLUSAL, ÎNSĂ NU IAU PÂNĂ NU AM O CONFIRMAREA CA ESTE ÎN REGULĂ. sau care este cea mai buna soluție având în vedere că nu pot lua antiinflamatoare că afectează astmul, Bineînțeles cu o seara înainte am băut vin,.. putin mai mult.
Ajutați-mă va rog foarte mult cu o rezolvarea,.
1 comentarii

Bună seara! Mergeți la consult la ORL pentru această inflamație a uvulei. O seară liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Alergie sau astm bronsic?
- 5investigatii pentru astm bronsic
- 3Astm bronsic alergic
- 6fibroza pulmonara, astm bronsic - infromatii
- 7Astm bronsic dupa raceli repetate
- 3astm bronsic intrebare
- 1Pot sa zbor cu avionul daca am bula de emfizem subleural ?
- 1astm bronsic in observatie
- 5Sufar de astm bronsic de mai bine de 5 ani, am si rinita alergica. Acum am polipoza nazala
- 1astm bronsic necontrolat
- 8Astm Alergie sau altceva
- 14Bronsita astmatiforma vs. astm bronsic...diferente
- 0astm bronsic - recomandari
- 8Rog crize sufocare astm bronsic
- 1Astm de la caldura??
- 1Astm bronsic
- 1Am astm bronșic și am episoade de wheezing și dificultste in fiecare zi
- 2Astm.bronsic si rinita vasomotorie
Mai multe informații despre: Astmul bronsic uvulita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: