Symbicort in sarcina
Va rog sa ma ajutati in dilema mea. Am astm bronsic si sunt insarcinata in 9 saptamani. Doctorul pneumolog mi-a spus sa iau Symbicort de doua ori pe zi caci nu afecteaza sarcina. Insa medicul ginecolog mi-a spus sa nu il iau foarte des. Afecteaza Symbicort sarcina? Va multumesc anticipat!
4 comentarii
Buna ziua,
Este necesar sa discutati atat cu medicul pneumolog cat si cu medicul ginecolog care va urmareste sarcina pentru a gasi un tratament care sa nu afecteze viata bebelusului.
O zi placuta!
Este necesar sa discutati atat cu medicul pneumolog cat si cu medicul ginecolog care va urmareste sarcina pentru a gasi un tratament care sa nu afecteze viata bebelusului.
O zi placuta!
Ideea e ca am discutat. Medicul pneumolog m-a asigurat ca nu il afecteaza pe bebe, iar ginecologul a spus ca nu exista substante care l-ar afecta dar totusi sa nu iau prea des. :(
Si pentru ca astmul poate avea origine psihologica, sau cel putin poate avea ca factor declansator al crizelor o implicare a structurilor psihice, va recomand sa consultati si un psihoterapeut. Ar fi benefice exercitiile de relaxare, pe care le puteti practica si singura acasa, dupa ce le veti exersa impreuna cu psihoterapeutul, in cabinet.
Sanatate si sarcina usoara!
Sanatate si sarcina usoara!
buna ziua...am o nelamurire..mi s-a prescris sa iau symbicort 160 turbuhaler pentru ca respir greu si tot foloseam abuziv sprayul ventolin...insa am citit ca contine corticosteroizi..este adevarat ca acestia produc infertilitate? :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2herpes vaginal? va rog sa-mi raspundeti
- 6Astm Bronsic (non-alergic) de aprox 10 ani
- 7astm bronsic mixt si alergii multiple la copii
- 16astmul bronsic la copii
- 1astm bronsic
- 8Astm Alergie sau altceva
- 1Astm bronsic alergic
- 8gonartroza + astm bronsic, tensiune oscilanta
- 35cancer mamar agresiv?
- 1colul scurt in primul trimestru
- 1Astm bronsic si donarea de sange
- 13copil 7 ani, rinita alergica si astm bronic alergic
- 5Astm bronsic, nas si gat uscat, expectorez mucus
- 1Astm de la caldura??
- 0Înțepături vaginale în săptămâna a 9 a ?
- 1Intrebare - bronhopneumonie si lobi pulmonar sa blocat și nu ii poate dilata
- 2Pensie astm bronsic
- 1Am astm bronșic și am episoade de wheezing și dificultste in fiecare zi
Mai multe informații despre: Astmul bronsic sarcina saptamana 9
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: