Pot sa zbor cu avionul daca am bula de emfizem subleural ?
In att:Dr Ciprian
In urma unui astm bronsic netratat corespunzator am dezvoltat o bula emfizem subleural anterioara la nivrlul lingulei de 1.5 cm diametru. Acesta este practic rezultatul tomografiei.In 20 de zile luasem bilet la mare, Turcia, Antalya, ceea CE inseamna 2 ore calatorie cu avionul. Doctorul meu a spus sa nu ma panichez si sa incerc sa imi traiesc viata absolut normal, fireste, fara eforturi si icneli.
1. Credeti ca este cazul sa anulez calatoria ?
2. Aceasta bula va crea un pneumotorax daca eu ma ingrijesc corespunzator? Este un traseu obligatoriu?:
In urma unui astm bronsic netratat corespunzator am dezvoltat o bula emfizem subleural anterioara la nivrlul lingulei de 1.5 cm diametru. Acesta este practic rezultatul tomografiei.In 20 de zile luasem bilet la mare, Turcia, Antalya, ceea CE inseamna 2 ore calatorie cu avionul. Doctorul meu a spus sa nu ma panichez si sa incerc sa imi traiesc viata absolut normal, fireste, fara eforturi si icneli.
1. Credeti ca este cazul sa anulez calatoria ?
2. Aceasta bula va crea un pneumotorax daca eu ma ingrijesc corespunzator? Este un traseu obligatoriu?:
1 comentarii
Bună ziua! Bula de emfizem nu e foarte mare, deci nu ar trebui să fie probleme în ceea ce privește călătoria. Totuși există un minim risc ca aceasta să se rupă. Discutați acest aspect și cu un chirurg toracic. O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Sugar de 7 luni si astmul bronsic
- 3Astm bronsic alergic
- 6fibroza pulmonara, astm bronsic - infromatii
- 7Astm bronsic dupa raceli repetate
- 3astm bronsic intrebare
- 3Un bolnav cu bronsita cronica poate calatorii cu avionul ?
- 16astmul bronsic la copii
- 8Astm Alergie sau altceva
- 3La cat timp se poate calatorii cu avionul dupa o extracţie
- 4Symbicort in sarcina
- 1Concor si Singulair
- 0Pneumotorax
- 2Intrebare adresată doar unui cadru medical
- 1Zbor cu avionul, dupa colecistectomie laparoscopica
- 2Pensie astm bronsic
- 0Diagnostic principal - Infarcte cerebrale multiple
- 2Durere la frunte dupa inceperea tratamentului de hipertensiune cu Noliprel Arg Forte 5mg
Mai multe informații despre: Astmul bronsic zborul cu avionul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: