Început de astm bronsic
Bună seara! În urma cu 5 luni, mi-a apărut o tuse uscata, iar în urma unor controale mi s-a recomandat administrarea de antihistaminice, deoarece era din cauza alergiilor(cel mai probabil la ambrozie)
După câteva săptămâni în care totul a fost ok, și tusea si simptomele de alergie au mai trecut (lăcrimare și mâncărime ochi, nas), tusea a reapărut, dar țin sa menționez ca inafara de tuse, ma simt perfect. M-am speriat, și în urma unui control la mediucul pneumolog, în urma unei spirometrii(care a ieșit ft puțin modificata, iar plamanii mei sunt ok) a ieșit ca as avea un astm alergic, iar medicul mi-a recomandat un tratament pt astm.
Credeți ca aceasta tuse, chiar este datorata unui astm, sau poate fi și de natura psihica(din cauza perioadei actuale în care trăim). Țin sa precizez ca noaptea, în timpul somnului nu am absolut nimic.
Va multumesc anticipat!
După câteva săptămâni în care totul a fost ok, și tusea si simptomele de alergie au mai trecut (lăcrimare și mâncărime ochi, nas), tusea a reapărut, dar țin sa menționez ca inafara de tuse, ma simt perfect. M-am speriat, și în urma unui control la mediucul pneumolog, în urma unei spirometrii(care a ieșit ft puțin modificata, iar plamanii mei sunt ok) a ieșit ca as avea un astm alergic, iar medicul mi-a recomandat un tratament pt astm.
Credeți ca aceasta tuse, chiar este datorata unui astm, sau poate fi și de natura psihica(din cauza perioadei actuale în care trăim). Țin sa precizez ca noaptea, în timpul somnului nu am absolut nimic.
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56Astm bronsic la copil tratat cu Singuler
- 20Sugar de 7 luni si astmul bronsic
- 3astm bronsic infecto alergic
- 2astm bronsic profesional
- 5Sindromul Overlap... traiesc cu speranta ca va intra boala in remisiune o perioada mai indelungata
- 10PENTRU ASTMATICI: Scapati de astm cu metoda Buteyko!
- 1Pot sa zbor cu avionul daca am bula de emfizem subleural ?
- 8lipsa aer
- 4astm bronsic, alergii, spasm bronsic
- 1astm bronsic
- 8Astm Alergie sau altceva
- 1Astm bronsic
- 2astm bronsic
- 4Symbicort in sarcina
- 1Astm bronsic
- 1Nelanurire tratament singulair sugar
- 2Durere la frunte dupa inceperea tratamentului de hipertensiune cu Noliprel Arg Forte 5mg
- 2Astm.bronsic si rinita vasomotorie
Mai multe informații despre: Astmul bronsic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: