Început de astm bronsic
Bună seara! În urma cu 5 luni, mi-a apărut o tuse uscata, iar în urma unor controale mi s-a recomandat administrarea de antihistaminice, deoarece era din cauza alergiilor(cel mai probabil la ambrozie)
După câteva săptămâni în care totul a fost ok, și tusea si simptomele de alergie au mai trecut (lăcrimare și mâncărime ochi, nas), tusea a reapărut, dar țin sa menționez ca inafara de tuse, ma simt perfect. M-am speriat, și în urma unui control la mediucul pneumolog, în urma unei spirometrii(care a ieșit ft puțin modificata, iar plamanii mei sunt ok) a ieșit ca as avea un astm alergic, iar medicul mi-a recomandat un tratament pt astm.
Credeți ca aceasta tuse, chiar este datorata unui astm, sau poate fi și de natura psihica(din cauza perioadei actuale în care trăim). Țin sa precizez ca noaptea, în timpul somnului nu am absolut nimic.
Va multumesc anticipat!
După câteva săptămâni în care totul a fost ok, și tusea si simptomele de alergie au mai trecut (lăcrimare și mâncărime ochi, nas), tusea a reapărut, dar țin sa menționez ca inafara de tuse, ma simt perfect. M-am speriat, și în urma unui control la mediucul pneumolog, în urma unei spirometrii(care a ieșit ft puțin modificata, iar plamanii mei sunt ok) a ieșit ca as avea un astm alergic, iar medicul mi-a recomandat un tratament pt astm.
Credeți ca aceasta tuse, chiar este datorata unui astm, sau poate fi și de natura psihica(din cauza perioadei actuale în care trăim). Țin sa precizez ca noaptea, în timpul somnului nu am absolut nimic.
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Diagnosticul de astm bronsic este corect?
- 1Alergie sau astm bronsic?
- 7astm bronsic mixt si alergii multiple la copii
- 6fibroza pulmonara, astm bronsic - infromatii
- 3astm bronsic intrebare
- 10PENTRU ASTMATICI: Scapati de astm cu metoda Buteyko!
- 4astm bronsic, fumat
- 8Astm Alergie sau altceva
- 8gonartroza + astm bronsic, tensiune oscilanta
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 1Astm bronsic
- 4Symbicort in sarcina
- 1Astm de la caldura??
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
- 1Vizita medicala Subofiteri Campina si Astmul bronsic
- 16Astm bronsic
- 0Ajutor va rog din suflet, am avut niste simptome, avand si astm bronsic, am facut rx pulmonara
Mai multe informații despre: Astmul bronsic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: