Usturimi vaginale
Buna! Am 17 ani si sunt virgina. De 2 saptamani acuz o senzatie de usturime temporala, nu permanenta in zona vaginului. Prima data am mers la farmacie si mi-a dat un unguent Clotrimazol care nu a avut niciun efect. Avand in continuare acea usturime, am mers la medicul ginecolog care a constatat ca am o iritatie si ca probabil sunt alergica la geluri de dus, creme sau detergenti, dar nu se stie sigur la care din acestea. Acesta mi-a dat un gel Carpicon pe care sa il aplic de 2-3 ori/zi si pastile GynieL de 2 ori/zi. Urmez aceasta medicatie de 4 zile si nu sesizez nicio schimbare. Din aceasta cauza nu pot merge nici la scoala. Usturimea apare o zi da, o zi nu si de obicei dureaza cam 15-30 minute. Mentionez ca atunci cand urinez, usturimea dispare.
6 comentarii
Daca ati facut vreodata petting, poate fi virusul HPV.
Va multumesc pentru raspunsuri. De 2 zile mi-am schimbat balsamul de rufe si am observat ca nu mai am nicio usturime, probabil chiar era de la acesta. Pastilele le iau 7 zile, mai am 2 zile de luat iar cu unguentul sa ma dau permanent. Daca reapare din nou usturimea, voi merge la un alt medic.
Sa va spalati doar cu apa in zona intima sau cu geluri speciale pt igiena intima.
Rariti un pic dulciurile, branzeturile. Aceasta ciuperca poate reaparea.
Trebuie sa o preveniti.
Rariti un pic dulciurile, branzeturile. Aceasta ciuperca poate reaparea.
Trebuie sa o preveniti.
Va multumesc frumos pentru sfaturi. Nu mai am nicio problema acum, dar secretia a devenit maro, fara un miros neplacut sau de o consistenta mai ciudata. Este efectul pastilelor?
Daca nu se apropie menstra, trebuie sa sunati la medic sa ii spuneti si sa intrebati daca intrerupeti ovulele sau nu.
Uneori pot produce usoare sangerari.
Uneori pot produce usoare sangerari.
Aveati dreptate, era din cauza menstruatiei. Va multumesc enorm pentru ca m-ati ajutat. Cand voi mai avea probleme, voi apela la dumneavoastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa acutul sexual ma ustura mereu
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 0Usturimi vaginale dupa ce am urinat
- 6arsuri | iritatii vaginale! va rog raspuns urgent...
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 4scurgere vaginala galbena
- 4iritatie si inrosire in interiorul labiei
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 4usturimi vaginale
- 1Mancarime si usturime
- 1Dureri genitale
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 2Usturime contact sexual! Helpp
- 0Usturimi vaginale dupa actul sexual
- 6Usturime contact
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
Mai multe informații despre: iritatia vaginala usturimea in zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: