Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap
Am mai prezentat simptomele separat, am sa incerc acum sa le grupez pe toate. Deci, ar fi o arsura stanga spate in partea dorsala, langa coloana vertebrala, care pare (daca e posibil) sa se fi deplasat usor spre stanga, de circa 3 luni. Apoi transpir la cap in spate. Am o stare de agitatie permanenta si simt piscaturi in special in muschii picioarelor si mainilor. La acest moment nu mai am prea multe intepaturi/arsuri, ele au cam disparut in general. Inteleg ca problemele legate de lipsa vietii sexuale nu sunt asociate acestor simptome, ele fiind de ordin psihologic. De asemenea am usoare frisoane reci. Am o infectie urinara pentru care am luat antibiotic iar la analize nu a dat nimic. Am o iritare la urinare si urinari dese (cam la 1, 5 ore). Radiografia la coloana da ca am niste discuri care s-au deplasat in partea de jos. De asemenea, cand stau pe scaun, simt o presiune in partea de jos si care uneori se urca la cap, unde timp de 4-5 minute simt o presiune in spatele capului, apoi dispare. De asemenea am prostata putin marita cu multiple microcalcificatii, fara alte probleme. Mai este cineva care prezinta aceste simptome. Ce sfaturi imi puteti da ? Cand ma duc la doctor, acesta nu leaga toate simptomele intre ele, de cele mai multe ori merge numai pe domeniul lui de activitate. Si oricum nu imi spune un diagnostic clar.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 2durere de spate
- 11Probleme cu gatul, senzatii de sufocare
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 0durere de spate
- 9Ce pot sa cred?
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 3dureri zona genitala si spate
- 3Dureri mari de spate, in partea de jos
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 3Durere spate si piept
- 0probleme cu transpiratia
- 2durere spate partea dreapta
- 17Probleme digestive?
- 0Ma doare foarte tare spatele in partea stânga jos
- 2ce boli se pot transmite prin inghitirea sudorii partenerului sexual???
- 1Rinichi Bolnav ?
Mai multe informații despre: Durere de spate transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Hiperhidroza (transpirație excesivă)
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Transpirația rece (diaforeza)
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: