Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap
![gugurecucu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am mai prezentat simptomele separat, am sa incerc acum sa le grupez pe toate. Deci, ar fi o arsura stanga spate in partea dorsala, langa coloana vertebrala, care pare (daca e posibil) sa se fi deplasat usor spre stanga, de circa 3 luni. Apoi transpir la cap in spate. Am o stare de agitatie permanenta si simt piscaturi in special in muschii picioarelor si mainilor. La acest moment nu mai am prea multe intepaturi/arsuri, ele au cam disparut in general. Inteleg ca problemele legate de lipsa vietii sexuale nu sunt asociate acestor simptome, ele fiind de ordin psihologic. De asemenea am usoare frisoane reci. Am o infectie urinara pentru care am luat antibiotic iar la analize nu a dat nimic. Am o iritare la urinare si urinari dese (cam la 1, 5 ore). Radiografia la coloana da ca am niste discuri care s-au deplasat in partea de jos. De asemenea, cand stau pe scaun, simt o presiune in partea de jos si care uneori se urca la cap, unde timp de 4-5 minute simt o presiune in spatele capului, apoi dispare. De asemenea am prostata putin marita cu multiple microcalcificatii, fara alte probleme. Mai este cineva care prezinta aceste simptome. Ce sfaturi imi puteti da ? Cand ma duc la doctor, acesta nu leaga toate simptomele intre ele, de cele mai multe ori merge numai pe domeniul lui de activitate. Si oricum nu imi spune un diagnostic clar.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 8Durere spate stanga sus
- 6Durere In zona stanga sus a spatelui
- 1Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 5hernie discala
- 1Dureri de spate.. Nu am medic de familie. unde sa merg?
- 1Transpiratii si senzatie de rau!
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 5Transpiratie si febra mare care persista
- 1durere de spate si de picior
- 2Dureri spate
- 1transpiratie si menopauza
- 10Arsuri stanga spate (de la coloana spre stanga) si intepaturi in corp
- 5Disconfort general si stare de rau
- 3de profesie sofer si are dureri de spate
- 2Roseata sub brat, sensibilitate si usoare mincarimi
- 0durere de spate in partea dreapta
- 7Durere de mijloc
- 0Am Miastenia gravis si prezint risc mare de lupus
Mai multe informații despre: Durere de spate transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Protruzie discală
- Durere de spate
- Hiperhidroza (transpirație excesivă)
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Transpirația rece (diaforeza)
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: