Usturime&senzatie de arsura in capul penisului
Buna seara!
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, sunt foarte ingrijorat. Ieri seara am facut sex cu o fata si in timpul actului sexual s-a rupt prezerativul. Deci, vreau sa va spun ca nu am mai vazut in viata mea asa ceva. Prezervativul nu doar ca sa rupt, era facut praf! Tot penisul meu era expus. Nu stiu cat timp am facut sex cu ea neprotejat, dar cred ca in jur de 6-8 minute tot a durat. La inceput, chiar am verificat prezervativul, si parea in regula. Am folosit Durex Duo.
Mi-e tare frica, pentru ca fata respectiva nu are o reputatie tocmai "curata", in sensul ca e mai usuratica asa de felul ei. Asa ca imi fac mii si mii de griji. Ieri seara dupa ce am terminat, nu am avut nici o problema, iar azi pe la 11 am inceput sa am senzatii de arsura si usturime in capul penisului, in interior. Mi-am facut programare la medic generalist pentru joi, dar sincer, sunt panicat.
Va rog, daca imi puteti oferi un sfat/parere.
Multumesc anticipat.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, sunt foarte ingrijorat. Ieri seara am facut sex cu o fata si in timpul actului sexual s-a rupt prezerativul. Deci, vreau sa va spun ca nu am mai vazut in viata mea asa ceva. Prezervativul nu doar ca sa rupt, era facut praf! Tot penisul meu era expus. Nu stiu cat timp am facut sex cu ea neprotejat, dar cred ca in jur de 6-8 minute tot a durat. La inceput, chiar am verificat prezervativul, si parea in regula. Am folosit Durex Duo.
Mi-e tare frica, pentru ca fata respectiva nu are o reputatie tocmai "curata", in sensul ca e mai usuratica asa de felul ei. Asa ca imi fac mii si mii de griji. Ieri seara dupa ce am terminat, nu am avut nici o problema, iar azi pe la 11 am inceput sa am senzatii de arsura si usturime in capul penisului, in interior. Mi-am facut programare la medic generalist pentru joi, dar sincer, sunt panicat.
Va rog, daca imi puteti oferi un sfat/parere.
Multumesc anticipat.
2 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Usturimi, mancarimi exfoliere piele pe capul penisului
- 2usturime penis de la prima decalotare-rog ajutor profesional
- 3Rog un raspuns cat mai repede usturime penis treaba mica
- 3Usturime penis
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 3Problema la penis - ma ustura la contactul sexual
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 8Arsura usturime cap penis
- 0Usturime usoara capul penisului
- 2O ușoară usturime la penis
- 0usturime in interiorul capului penisului
- 0Usturime penis - klebsiella
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 0Mancarime usturime la capul penisului
- 1Arsura, umflarea si rosirea penisului
- 5Este posibil sa fi luat vreo boala cu transmitere sexuala
- 1Vena penis /usturime preput
- 2Vă rog ajutați ma ! Cea mai mare prostie din viața mea !
- 0Ce boala, virus, bacterie, etc. pot lua de pe o haina sh?
- 1Usturime varful penisului ?
Mai multe informații despre: usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: