Urticarie

Buna ziua! De cateva luni a inceput sa imi iasa o urticarie ingrozitoare pe corp (in special pe picioare de la genunchi in jos, dar mai nou si pe maini). Acum o sapatamana am fost la medic deoarece am obeservat ca nu imi trece cu nimic. Medicul mi-a sugerat sa imi fac niste analize medicale :la sange (eozinofilele mi-au fost crescute, dar nimic altceva) si un test coproparazitologic care mi-a iesit negativ. Doctorul mi-a spus sa i-au in continuare claritine dar nu ma ajut cu nimic... nu stiu ce sa fac... As vrea sa incerc sa imi fac o detoxiere a ficatului si sa iau niste medicament homeopatice... Va rog sa imi spune si parerea dumneavoastra.
1 comentarii

Buna ziua. Eozinofilele crescute, asociate cu urticaria respectiva, sugereaza totusi prezenta unei parazitoze. Examenul coproparazitologic se face de obicei prin analiza a 3 probe de scaun, recoltate in 3 zile diferite (la interval de 2 - 3 zile). V-as recomanda sa faceti si un consult dermatologic, poate eruptia respectiva nu este urticarie, ci altceva. In privinta detoxifierii si tratamentelor homeopatice, studiile au evidentiat clar faptul ca nu au nici un fel de efect benefic asupra nici unei boli.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7urticarie la frig
- 3blande rosii pe piele si ma mananca
- 6Arefam-ul si alergia
- 5Bube pe piept ca de urticare
- 1Urticarie?
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 1Nu stiu cum sa scap de urticarie...
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 0urticarie acuta si purigo sever, baietel 2 ani
- 3Adolescent de 2 luni se confrunta cu o urticarie foarte urata
- 1heliobacter pilory
- 0Urticarie, mancarimi de piele si lipsa de aer
- 1Mâncărime excesivă la contactul fizic și trecerea de la rece-cald
- 4Urticarie transaminaze marite
- 1Bubițe sub piele
- 10Urticarie
- 0Mancarime Insuportabila
- 0Erupții cutanate
Mai multe informații despre: Urticaria
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: