Mancarime Insuportabila

Buna ziua am mare nevoie de ajutor, cam de 1 luna de zile, cand ies afara si efectiv merg, simt niste mancarimi grave care ma fac sa ma opresc din 2 in 2 minute si am ajuns sa imi fie frica sa ies din casa. Asta se intampla si cand fac exercitii fizice sau orice altceva ce implica efort fizic.
In mod normal as vedea un medic dar situatia mea financiara la momentul actual nu imi permite de aceea postez aici in speranta ca cineva poate sa-mi dea un sfat sau un medicament care se poate lua fara prescriptie medicala.
Am fost la farmacie sa cer niste antihistamina si mi-a dat doamna de acolo niste claritin, am luat o pastila pe zi vreo 10 zile si nimic, cand ies afara si incerc sa merg incepe iar. Cand ma intorc acasa si stau putin revin la normal si mi se duce si reactia de pe piele, arata ca o urticarie.
E posibil sa fie de la o infectie? Eu am si niste probleme la plamani, am astm bronsic. Si am 21 de ani am uitat sa precizez
Va multumesc.
In mod normal as vedea un medic dar situatia mea financiara la momentul actual nu imi permite de aceea postez aici in speranta ca cineva poate sa-mi dea un sfat sau un medicament care se poate lua fara prescriptie medicala.
Am fost la farmacie sa cer niste antihistamina si mi-a dat doamna de acolo niste claritin, am luat o pastila pe zi vreo 10 zile si nimic, cand ies afara si incerc sa merg incepe iar. Cand ma intorc acasa si stau putin revin la normal si mi se duce si reactia de pe piele, arata ca o urticarie.
E posibil sa fie de la o infectie? Eu am si niste probleme la plamani, am astm bronsic. Si am 21 de ani am uitat sa precizez
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete de culoare maronie si mancarimi
- 3ce se intampla pe pielea mea?
- 3nu mai pot sa dorm noaptea din cauza manarimii pielii...
- 69psoriazis?!
- 5Pete rosi dupa spalare + mancarimi
- 3bubite mici si rosii care imi dau o senzatie de mancarime foarte mare
- 5tratament lamblia
- 0Roseata si mancarimi
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 1urticarie repetata
- 1mancarime de piele si bubite
- 0urticarie in forma giganta generalizata
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 1Bubite inconjurare de piele rosie si mancarimi
- 2Mamcarime in jurul gatului si a decolteului
- 1Mancarime intre degete mainilor și la nas
- 1Am nevoie de o indrumare urgenta! Am mancarimi de mameloane si piele uscata.
- 2Mancarime a pielii
- 1Mâncărimi pe picioare
Mai multe informații despre: Urticaria Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: