Mancarime Insuportabila
Buna ziua am mare nevoie de ajutor, cam de 1 luna de zile, cand ies afara si efectiv merg, simt niste mancarimi grave care ma fac sa ma opresc din 2 in 2 minute si am ajuns sa imi fie frica sa ies din casa. Asta se intampla si cand fac exercitii fizice sau orice altceva ce implica efort fizic.
In mod normal as vedea un medic dar situatia mea financiara la momentul actual nu imi permite de aceea postez aici in speranta ca cineva poate sa-mi dea un sfat sau un medicament care se poate lua fara prescriptie medicala.
Am fost la farmacie sa cer niste antihistamina si mi-a dat doamna de acolo niste claritin, am luat o pastila pe zi vreo 10 zile si nimic, cand ies afara si incerc sa merg incepe iar. Cand ma intorc acasa si stau putin revin la normal si mi se duce si reactia de pe piele, arata ca o urticarie.
E posibil sa fie de la o infectie? Eu am si niste probleme la plamani, am astm bronsic. Si am 21 de ani am uitat sa precizez
Va multumesc.
In mod normal as vedea un medic dar situatia mea financiara la momentul actual nu imi permite de aceea postez aici in speranta ca cineva poate sa-mi dea un sfat sau un medicament care se poate lua fara prescriptie medicala.
Am fost la farmacie sa cer niste antihistamina si mi-a dat doamna de acolo niste claritin, am luat o pastila pe zi vreo 10 zile si nimic, cand ies afara si incerc sa merg incepe iar. Cand ma intorc acasa si stau putin revin la normal si mi se duce si reactia de pe piele, arata ca o urticarie.
E posibil sa fie de la o infectie? Eu am si niste probleme la plamani, am astm bronsic. Si am 21 de ani am uitat sa precizez
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mancarimi de piele
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 4Mancarimi ale pielii
- 0Roseata si mancarimi
- 7Mancarimi de piele si insomnii
- 4Ma mananca foarte tare capul
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 2Amorteala si mancarimi - mana dreapta
- 0Mancarimi in special noaptea posibil urticarie
- 2mancarimi, senzatie caldura in urechi si gat
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 1Mancarime piele
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 1Pete rosii pe corp si pe fata
- 0Ajutati-ma. Este tot scabie sau poate fi alceva?
- 1Mâncărime puternica pe degete
- 0Mancarime cu umflaturi
- 0Mancarime- usturime
Mai multe informații despre: Urticaria Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: