urinari dese

buna seara am si eu o problema de vreo luna de zile.nu stiu ca sa ma mai fac si unde sa merg.merg f des la toaleta fara sa ma usture sau sa ma doara.mai am si durere lombara in partea dreapta insotita de o senzatie de arsura de la degetele piciorului drept spre gleza dar dispar repede.mentionez ca am fost prima data la ginecolog unde am facut un babes papanicolau iar rez a fost COLPITAtratam -polygynax, dar urinarile dese au continuat.am mers apoi si am facu urocultura de 2 ori si a iesit sterila iar sumar de urina:DENSITATE-1030, PH-6, ALBUMINA-negativ, GLUCOZA-negativ, CORPI CETONICI-negativ, UROBILINOGEN-normal, PIGMENTI BILIARI-negativ, SEDIMENT EPITELII PLATE-relativ frecvente, SEDIMENT LEUCOCITE-f rare, SEDIMENT OXALAT DE CALCIU-f rare.apoi am facut si o ecografie totala unde am descoprit ca la am bii rinichi am nisip si micocalculi nu mai mari de 1, 5 si un microcalcul de 2mmm in vezica urinara.ca si tratam am luat urmat;ROWATINEX, DOXICICLINA, DRIPTANE, APOI am mers la urolog unde mi-a prescris alt tratam cu URICLAR, TAVANIC SI VOLTAREN SUPOZITOARE TIMP DE 7 ZILE APOI DACA NU TRECE SA REVIN.DUREREA LOMBARA POATE FI SI DE LA COLOANA?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical
- 5Fisura anală
- 2Cistita radica
- 2Chist parapielic renal