urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
Buna ziua,
Sunt baiat si am fost operat acum un an de un chist sebaceu in zona stomacului, exact pe linia unde vine elasticul de la chiloti...era putin pe partea dreapta.Chestia ca am un an de cand m-am operat de chistul respectiv, si observ ca acum im provoaca un mic discomfort in zona respectiva, se simpte ca o usturime sau in gadilat mai intens + obeserv ca urinez des si ca ma ma mai ustura putin in partea dreapta spate zona rinichiului drept, tot ca un gadilat intens se simte... Ce ar putea sa fie ? infectie urinara ?
Sunt baiat si am fost operat acum un an de un chist sebaceu in zona stomacului, exact pe linia unde vine elasticul de la chiloti...era putin pe partea dreapta.Chestia ca am un an de cand m-am operat de chistul respectiv, si observ ca acum im provoaca un mic discomfort in zona respectiva, se simpte ca o usturime sau in gadilat mai intens + obeserv ca urinez des si ca ma ma mai ustura putin in partea dreapta spate zona rinichiului drept, tot ca un gadilat intens se simte... Ce ar putea sa fie ? infectie urinara ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 5durere rinichiul stang si urinat des
- 3urinari dese, intrerupte de scurgeri de sange si dureri
- 1Tratament naturist pentru urinari dese
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 4urinez des
- 5dureri cumplite si sangerari la urinat
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 0URINARE FRECVENTA
- 4Gonoree?
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 1Urinare des.
- 1Impotriva urinatului
- 1simt nevoia de a urina des.
- 0Interpretare analize ginecologie
- 4Se poate schimba situatia?
- 4Mucus in urina