Rezultat test Babeș nicolau 2

Buna ziua!Astăzi mi-a ieșit rezultatul la test Pap și este PAP2.Concluzii:Celularitate scumoasa complet diferentiala+celule endocervicale cu modificări
reactive importante asociate unui proces inflamator cronic.PMN in stadii de alterare diferite, celule limfoide+macrofage.flora cocobacilara(+lactobacili).Mi-au fost date niste ovule și diclofenac.Este bine rezultatul meu?Acum vreo 3 săptămâni am mai făcut un test Babeș și tot Pap2a a ieșit, numai că era diferit de acesta, era fără Celularitate scumoasa s-au celule endocervicale cu modificări și PMN era ok.aveam fond moderat inflamator, modificări reactive pe fond inflamator și flora polimorfa.Doctorita care mi-a citit analiză a spus că nu-i nimic și că oricum la ei la spital nu iese niciodată pap1 și să mă bucur într-un fel că am Pap2a, că ar fi că pap1.Multumesc frumos poate îmi puteți da un răspuns mai pe înțelesul meu.
reactive importante asociate unui proces inflamator cronic.PMN in stadii de alterare diferite, celule limfoide+macrofage.flora cocobacilara(+lactobacili).Mi-au fost date niste ovule și diclofenac.Este bine rezultatul meu?Acum vreo 3 săptămâni am mai făcut un test Babeș și tot Pap2a a ieșit, numai că era diferit de acesta, era fără Celularitate scumoasa s-au celule endocervicale cu modificări și PMN era ok.aveam fond moderat inflamator, modificări reactive pe fond inflamator și flora polimorfa.Doctorita care mi-a citit analiză a spus că nu-i nimic și că oricum la ei la spital nu iese niciodată pap1 și să mă bucur într-un fel că am Pap2a, că ar fi că pap1.Multumesc frumos poate îmi puteți da un răspuns mai pe înțelesul meu.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu stiu daca sa ma panichez sau sa fiu calma
- 6Intrepretare examen citologic
- 3test papanicolau
- 3Rezultat test Babes-Papanicolau
- 5testul Papanicolau
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 1testul papanicolau
- 0rezultat papanicolau
- 4interpretare papanicolau
- 1La cat timp se poate face testul papanicolau dupa colposcopie ?
- 0rezultat Papanicolau
- 1INTERPRETARE BPN
- 0Interpretare Papanicolau
- 0Test papanicolau C3 LSIL asociat infectiei cu hpv
- 0Test Papanicolau
- 3raport sexual inainte de efectuarea testului papanicolau
- 0Interpretare test Babeș Papanicolau
- 0Rezultat Pap
- 0Citire analiza papanicolau
- 0Frotiu Papanicolau clasa II
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau testul babes papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: