Rezultat test Babeș nicolau 2
Buna ziua!Astăzi mi-a ieșit rezultatul la test Pap și este PAP2.Concluzii:Celularitate scumoasa complet diferentiala+celule endocervicale cu modificări
reactive importante asociate unui proces inflamator cronic.PMN in stadii de alterare diferite, celule limfoide+macrofage.flora cocobacilara(+lactobacili).Mi-au fost date niste ovule și diclofenac.Este bine rezultatul meu?Acum vreo 3 săptămâni am mai făcut un test Babeș și tot Pap2a a ieșit, numai că era diferit de acesta, era fără Celularitate scumoasa s-au celule endocervicale cu modificări și PMN era ok.aveam fond moderat inflamator, modificări reactive pe fond inflamator și flora polimorfa.Doctorita care mi-a citit analiză a spus că nu-i nimic și că oricum la ei la spital nu iese niciodată pap1 și să mă bucur într-un fel că am Pap2a, că ar fi că pap1.Multumesc frumos poate îmi puteți da un răspuns mai pe înțelesul meu.
reactive importante asociate unui proces inflamator cronic.PMN in stadii de alterare diferite, celule limfoide+macrofage.flora cocobacilara(+lactobacili).Mi-au fost date niste ovule și diclofenac.Este bine rezultatul meu?Acum vreo 3 săptămâni am mai făcut un test Babeș și tot Pap2a a ieșit, numai că era diferit de acesta, era fără Celularitate scumoasa s-au celule endocervicale cu modificări și PMN era ok.aveam fond moderat inflamator, modificări reactive pe fond inflamator și flora polimorfa.Doctorita care mi-a citit analiză a spus că nu-i nimic și că oricum la ei la spital nu iese niciodată pap1 și să mă bucur într-un fel că am Pap2a, că ar fi că pap1.Multumesc frumos poate îmi puteți da un răspuns mai pe înțelesul meu.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Babes-Papanicolau
- 4Test Papanicolau - gratuit?
- 9Analize Papanicolau, candida, HPV
- 14simptome cancer ovarian!
- 8Interpretare Test Citologic Papanicolau
- 0ce inseamna displazie c3?(cancer)
- 1boli dupa un examen papanicolau
- 2rezultat papanicolau - lsil cu recomandare testare HPV
- 0TEST PAPANICOLAU
- 0interpretare papanicolau
- 1Test Papanicolau
- 0examen citologic babes -papanicolau
- 0Citologie PAP
- 0Interpretare examen babeș-papanicolau
- 0Interpretare analize Papanicolau
- 0Interpretare Papanicolau
- 3Va rog ajutor in interpretarea testului Papanicolau !!
- 1PAP - fond hematic
- 0Rezultat papanicolau
- 2Rezultat test papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau testul babes papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: