Urgent psihiatrie

04-03-2023
GabrielDD
Nu este medic/terapeut
GabrielDD
URGENT!
Buna ziua!
Ma confrunt cu o situatie foarte delicata, am nevoie de ajutorul unui psihiatru.Am nevoie sa stiu care este abordarea in cazul unei persoane cu tulburari mentale.Pe scurt, persoana(32 de ani) de care vorbesc a inceput de aproximativ 2 saptamani sa aiba stari de paranoia continue, cu mici pauze in care si a revenit.Ca istoric persoana este una care era predispusa la a ajunge in aceasta stare(traind o relatie toxica pe termen lung, gelozie, stres extrem de mult, consum de alcool, tigari, si alte ierburi, consumul de iarba fiind foarte agresiv in ultimele 3 luni, practic a inlocuit tigarile cu iarba).
Am nevoie sa stiu cum sa abordez situatia, ca stiu ca nu se poate sa fie internat cu forta, acesta fiind lucid, fara delir/halucinatii, sau agresivitate.Am nevoie sa stiu cum sa l conving sa mergem la psihiatru(acesta considerandu se perfect normal, si victimizandu se de fiecare data cand incerc sa i spun ca nu e ok).
1 comentarii
0
06-03-2023, ora 18:38
360
Nu este medic/terapeut
360
legal, daca nu prezinta pericol pt el (privitor la integritatea corporala) sau pt societate, nu puteti sa-l internati
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: