Urgent psihiatrie
![GabrielDD](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
URGENT!
Buna ziua!
Ma confrunt cu o situatie foarte delicata, am nevoie de ajutorul unui psihiatru.Am nevoie sa stiu care este abordarea in cazul unei persoane cu tulburari mentale.Pe scurt, persoana(32 de ani) de care vorbesc a inceput de aproximativ 2 saptamani sa aiba stari de paranoia continue, cu mici pauze in care si a revenit.Ca istoric persoana este una care era predispusa la a ajunge in aceasta stare(traind o relatie toxica pe termen lung, gelozie, stres extrem de mult, consum de alcool, tigari, si alte ierburi, consumul de iarba fiind foarte agresiv in ultimele 3 luni, practic a inlocuit tigarile cu iarba).
Am nevoie sa stiu cum sa abordez situatia, ca stiu ca nu se poate sa fie internat cu forta, acesta fiind lucid, fara delir/halucinatii, sau agresivitate.Am nevoie sa stiu cum sa l conving sa mergem la psihiatru(acesta considerandu se perfect normal, si victimizandu se de fiecare data cand incerc sa i spun ca nu e ok).
Buna ziua!
Ma confrunt cu o situatie foarte delicata, am nevoie de ajutorul unui psihiatru.Am nevoie sa stiu care este abordarea in cazul unei persoane cu tulburari mentale.Pe scurt, persoana(32 de ani) de care vorbesc a inceput de aproximativ 2 saptamani sa aiba stari de paranoia continue, cu mici pauze in care si a revenit.Ca istoric persoana este una care era predispusa la a ajunge in aceasta stare(traind o relatie toxica pe termen lung, gelozie, stres extrem de mult, consum de alcool, tigari, si alte ierburi, consumul de iarba fiind foarte agresiv in ultimele 3 luni, practic a inlocuit tigarile cu iarba).
Am nevoie sa stiu cum sa abordez situatia, ca stiu ca nu se poate sa fie internat cu forta, acesta fiind lucid, fara delir/halucinatii, sau agresivitate.Am nevoie sa stiu cum sa l conving sa mergem la psihiatru(acesta considerandu se perfect normal, si victimizandu se de fiecare data cand incerc sa i spun ca nu e ok).
1 comentarii
![360](/arata_img.php?img=cont_88934.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
legal, daca nu prezinta pericol pt el (privitor la integritatea corporala) sau pt societate, nu puteti sa-l internati
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Tratament Paranoia de la Ketamina
- 6Seroquel, Stilnoux si Diazepam
- 54crize de gelozie, paranoia
- 81Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida
- 7am devenit paranoica?
- 7cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 7depresie sau paranoia?
- 3Perioada de paranoia!
- 0Deluzie si paranoie, sau ceva mai grav?
- 29Paranoie si deluzie
- 9va rog mult sa imi raspundeti. nu mai stiu ce sa fac
- 1Paranoia ?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 2senzatie de paranoia.boli
- 33nervozitate accentuata si paranoie
- 3Anxietate Generalizata
- 1Intrebare legata de efectele piracetamului
- 10Simptome de urmarire???!!!!
- 1Mania persecuției
Mai multe informații despre: Paranoia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: