senzatie de paranoia.boli
Buna ziua. De la un timp am tot avut multe cunostinte care au diferite forme de cancer (o colega a avut limfon Hodgkin, o alta cunostinta cancer ovarian, cancer de colon).si am spaima asta sa nu "fac" si eu. Cand ma supara ceva (gen ma doare spatele) imi pun intrebarea oare nu am cancer? Cand ma duc mai des la toaleta imi pun intrebarea am cancer prostatic? ce e de facut? cum pot sa scap de aceasta senzatie urata de paranoia...orice raspuns e bine-venit
2 comentarii
Ai anxietate.
Mergi si discuta cu un psiholog intai, si daca nu trece, mergi la medicul psihiatru sa iti dea un tratament cu anxiolitice.
P.S.: Paranoia inseamna de exemplu cand esti sigur ca locuinta ta este invadata de 1.234 de extraterestri.
Mergi si discuta cu un psiholog intai, si daca nu trece, mergi la medicul psihiatru sa iti dea un tratament cu anxiolitice.
P.S.: Paranoia inseamna de exemplu cand esti sigur ca locuinta ta este invadata de 1.234 de extraterestri.
aoutch.totutsi nu as vrea sa iau medicamente...prefer sa treaca "natural".! dar oricum multumesc de sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Tratament Paranoia de la Ketamina
- 18ce pot face ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac
- 9Pentru un medic psihiatru-Seroquel
- 54crize de gelozie, paranoia
- 12dificultate de a face orice, izolare si lipsa de rabdare
- 81Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida
- 7cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 7nelamurire tulburare psihica
- 10Paranoicul se vindeca?
- 3Perioada de paranoia!
- 29Paranoie si deluzie
- 9va rog mult sa imi raspundeti. nu mai stiu ce sa fac
- 19Schizofrenie?...am sanse sa-mi revin?
- 1Paranoia ?
- 33nervozitate accentuata si paranoie
- 5Tulburare psihotica de tip paranoid
- 3Anxietate Generalizata
- 7Probleme psihice
Mai multe informații despre: Paranoia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: