Urgent ! Pete rosii pe fata !
Buna ziua, in urma cu 2 luni am fost la dermatolog si mi sa recomadat pentru acnee isotrexIN gel si de la ivatherm, ivapur a.i. akne - syt. Cosurile mi-au cam trecut asa in mare parte, dar acum am pete rosi pe fata, urme de la acneee. Am fost iara la dermatolog si mi-a zis sa continui tratamentu, mi sa dau un gel de curatare de la ivatherm, ivapure gel spumant purificant si antibiotice unidox solutab, deoarece am cosuri si pe spate.
Am continuat tratamentul, da r mi-am dat putin mai mult cu isotrexIN gel, fiind un antibiotic puternic si acum am fata uscata si foarte multe pete rosii, se vede ingrozitorrrrrrrr. Am renuntat la isotrexIN gel, acum 3 zile si tot nu mi-au dispartu petele. Ce sa fac? va rog ? Ma dau cu creme de galbenele, dar degeaba.. acum m-am gandit sa iau doar antibioticele, fara nici o crema..
Multumesc
Am continuat tratamentul, da r mi-am dat putin mai mult cu isotrexIN gel, fiind un antibiotic puternic si acum am fata uscata si foarte multe pete rosii, se vede ingrozitorrrrrrrr. Am renuntat la isotrexIN gel, acum 3 zile si tot nu mi-au dispartu petele. Ce sa fac? va rog ? Ma dau cu creme de galbenele, dar degeaba.. acum m-am gandit sa iau doar antibioticele, fara nici o crema..
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete rosii fata
- 2pete rosiatice pe fata
- 3pete rosii fata care isi maresc dimenasiunea
- 3pete pe fata in urma cosurilor
- 3Prietenului mei ii apar pete pe fata.
- 5ROSEATA NAS SI FRUNTE
- 3pete rosii de la apa?!
- 0Pete rosi pe fata care apar in timp ce creste mustata
- 3pete rosii pe fata si piept
- 3Pete pe faţă
- 0Pete rosii
- 2Pete rosii pe piept si pe fata
- 0Pete rosii pe pleoapa
- 4Pete rosii persistente
- 1Pete rosii pe corp si pe fata
- 2Pete rosii la copil de 5 ani
- 1Pete rosii pe nas si frunte