Prietenului mei ii apar pete pe fata.
Buna ziua,
Prietenul meu are 28 de anii ii apar pete rosii pe fata dupa care se exfoliaza toata suparafata inosita, mi-a spus ca a fost la doctor si i sa spus ca e ceva pe baza nervoasa sii nu se poate trata. Parerea mea e ca situatia este destul de grava pt ca ii apar mereu, tot la cateva zile, de multe ori nu apuca sa se vindece bine ca apara alte pete si sa mai intamplac ca in acelas timp sa-i apara pe barba pe frunte si scalp...de obicei apar intr-un singur loc..Va rog frumos sa imi raspundeti cat mai repede..
Multumesc
Prietenul meu are 28 de anii ii apar pete rosii pe fata dupa care se exfoliaza toata suparafata inosita, mi-a spus ca a fost la doctor si i sa spus ca e ceva pe baza nervoasa sii nu se poate trata. Parerea mea e ca situatia este destul de grava pt ca ii apar mereu, tot la cateva zile, de multe ori nu apuca sa se vindece bine ca apara alte pete si sa mai intamplac ca in acelas timp sa-i apara pe barba pe frunte si scalp...de obicei apar intr-un singur loc..Va rog frumos sa imi raspundeti cat mai repede..
Multumesc
3 comentarii
Posibil sa sufere de o dermatita seboreica.
Ar fi bine sa consulte un dermatolog, insa nu unul care ii spune ca petele ii apar de la stress !!
Ar fi bine sa consulte un dermatolog, insa nu unul care ii spune ca petele ii apar de la stress !!
Multumesc de raspuns, as mai avea o intrebare. El a consultat deja 3 dermatologi dintre care 2 iau recomandat cate un unguent si unul a spus ca e pe baza nervoasa, probelma este ca nimic nu a functionat...intrebarea mea este, credeti ca ar functiona mai bine ceva naturist?
Multumesc
Multumesc
Eu nu sunt adeptul tratamentelor naturiste !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete rosii fata
- 2Pata rotunda pe fata
- 3pete rosii fata care isi maresc dimenasiunea
- 5ROSEATA NAS SI FRUNTE
- 3Pete pe fata
- 3Pete pe fata.
- 4Roseata pe fata, rog ajutor !
- 2Pete rosii de la zgarieturi!!!
- 3pete rosii pe fata si piept
- 3Pete pe faţă
- 2pete rosii pe fata
- 0Lupus?
- 2Pete rosii pe piept si pe fata
- 0Pete rosii pe pleoapa
- 1zona puternic vascularizata (santurile dintre nas si fata)
- 4Pete rosii persistente
- 1Pata lângă gura
- 1Pete rosii pe fata
- 0Pată roșie pe pielea de sub nas si de deasupra buzei, unde este "mustața"
- 0Dunga verticala rosie pe nas intre sprancene
Mai multe informații despre: pete rosii pe fata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: