Pete pe faţă
De aprox 3 luni am pete roşii pe pomeţi în deosebi în partea stângă. La început era doar o pată, dar apoi se făcea gălbuie, devenea aspră şi puteam vedea cercuri mai intense roşii, de la mic la mare (chiar nu ştiu cum să explic asta) Se ameliorează frecvent, dar de la sine, nici o cremă nu a dat rezultat, doar că e încă acolo.. Ce ar putea fi?
3 comentarii
Buna ziua, de circa 1 luna jumate mi - a aparut in tragus o mica umflatura nedureroasa.Am lăsat - o asa pana ieri, cand, tot palpand- o a inceput sa se mărească.La palpare se simte ca si o galma tare acoperită complet de piele.Am mers azi la un consult orl si mi- a dat sa ma dau cu fluocinolon pana joi de 2 ori pe zi, spunând că e un cos.Intrebarea e cum poate fi un cos avand in vedere ca e acolo in ureche de aproximativ 1 luna jumatate? Ce parere aveti?
Petele pe fata pot fi in cadrul a numeroase afectiuni, de la dermatite de contact, seboreica, micoze, pana la lupus. Mergeti la un dermatolog sa va vada si sa va indice investigatiile eventual necesare si tratamentul adecvat.
Vă mulţumesc!
Mi-e frică de lupus..mi-a mai spus cineva că ar putea fi asta.. De curând mă dor foarte rău încheieturile picioarelor, se umflă şi pocnesc la orice mişcare, apoi îmi trece şi iar revine. La analize am avut proteine în urină deşi am o alimentaţie echilibrată.
Mi-e frică de lupus..mi-a mai spus cineva că ar putea fi asta.. De curând mă dor foarte rău încheieturile picioarelor, se umflă şi pocnesc la orice mişcare, apoi îmi trece şi iar revine. La analize am avut proteine în urină deşi am o alimentaţie echilibrată.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete rosii si mancarimi pe fata
- 2pete rosiatice pe fata
- 2Pata rotunda pe fata
- 3pete rosii fata care isi maresc dimenasiunea
- 3pete pe fata in urma cosurilor
- 3pete rosii de la apa?!
- 3Pete pe fata.
- 0Pete rosii pe fata.
- 4Roseata pe fata, rog ajutor !
- 0Boala de piele? (POZA)
- 2pete rosii pe fata