Pete rosii persistente
Buna ziua,
De aprox un am mi a aparut in zona obrajilor niste pete rosii putin inflamate circulare.
Primul consult -mi a fost recomandat fluxoxacilin crema(cred ca asa se numea) 7zile. Nici un efect.
Al 2 lea consult -dimineata advantan milk, seara travocort crema. Problema parea sa se rezolve, dar dupa terminarea tratamentului -14 zile, problema a revenit, petele s au extins, si dupa primul barbierit petele s au extins si pe zona gâtului...
Al 3 lea consult - doxiciclina 100 pentru 30 zile.Nici un efect...
Al 4 consult - facut in Anglia, diagnostic tinea barbae.
Terbinafina 250 pentru 4 sapt. Din nou parea sa se rezolve, dar dupa o expunere discreta la soare, trsnspiratie, efort etc. parca petele si inflamatia au explodat!( terminasem cele 4 sapt de tratament).
Al 5 lea consult! - analize medicale complete inclusiv cultura fungi, sange, urina si toate celelalte.
Negativ la toate ( giardia, staphilococus, fungi etc) analizele de sange neindicând probleme sistemice.
Cultura de fungi, dupa spusele doctorului se para ca nu fost concludenta din cauza faptului ca terminasem terbinafina cu 2 zile inainte de prelevare...
Al 6 consult - pe 4 iulie 2018 in urma interpretarii analizelor am fost sfatuit sa revin la terbinafina...
Dupa 1 luna de terbinafina parea ca se vede o imbunatatire dar...problema a aparut iarasi.
SUNT DISPERAT efectiv.
Mentionez ca toate consultatiile / analize / retete au fost facut in mediul privat...deci...
Orice sfat este binevenit.
Daca exista interes pot pune la dispozitie poze, analize medicale etc.
De aprox un am mi a aparut in zona obrajilor niste pete rosii putin inflamate circulare.
Primul consult -mi a fost recomandat fluxoxacilin crema(cred ca asa se numea) 7zile. Nici un efect.
Al 2 lea consult -dimineata advantan milk, seara travocort crema. Problema parea sa se rezolve, dar dupa terminarea tratamentului -14 zile, problema a revenit, petele s au extins, si dupa primul barbierit petele s au extins si pe zona gâtului...
Al 3 lea consult - doxiciclina 100 pentru 30 zile.Nici un efect...
Al 4 consult - facut in Anglia, diagnostic tinea barbae.
Terbinafina 250 pentru 4 sapt. Din nou parea sa se rezolve, dar dupa o expunere discreta la soare, trsnspiratie, efort etc. parca petele si inflamatia au explodat!( terminasem cele 4 sapt de tratament).
Al 5 lea consult! - analize medicale complete inclusiv cultura fungi, sange, urina si toate celelalte.
Negativ la toate ( giardia, staphilococus, fungi etc) analizele de sange neindicând probleme sistemice.
Cultura de fungi, dupa spusele doctorului se para ca nu fost concludenta din cauza faptului ca terminasem terbinafina cu 2 zile inainte de prelevare...
Al 6 consult - pe 4 iulie 2018 in urma interpretarii analizelor am fost sfatuit sa revin la terbinafina...
Dupa 1 luna de terbinafina parea ca se vede o imbunatatire dar...problema a aparut iarasi.
SUNT DISPERAT efectiv.
Mentionez ca toate consultatiile / analize / retete au fost facut in mediul privat...deci...
Orice sfat este binevenit.
Daca exista interes pot pune la dispozitie poze, analize medicale etc.
4 comentarii
Trimiteti documentele si pozele pe E-mail.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Revin cu mentiunea ca pot pune la dispozitie via e mail poze cu zonele afectate, analizele medicale etc.
Mentionez ca am 39 de ani, am un regim de viata corect, nu sunt supraponderal 180 cm/76 kg, pur si simplu nu mai stiu unde sa merg.
Va multumesc anticipat.
Mentionez ca am 39 de ani, am un regim de viata corect, nu sunt supraponderal 180 cm/76 kg, pur si simplu nu mai stiu unde sa merg.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc ptr interes.
Cum ajung acasa o sa trimit pozele.
Va multumesc anticipat.
Cum ajung acasa o sa trimit pozele.
Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Care este cauza aparitiei -Tinea cruris-
- 1pete rosii fata
- 2Pata rotunda pe fata
- 3pete pe fata in urma cosurilor
- 3pete rosii de la apa?!
- 3Pete pe fata
- 3pete rosii pe fata si piept
- 1Pete rosii pe fata
- 0Pete rosii pe pleoapa
- 2Cum scap de ringworms (fungul)
- 2Pete rosii la copil de 5 ani