Dunga verticala rosie pe nas intre sprancene
Buna seara,
De foarte multi ani imi apare o chestie rosie intre sprancene. Arata foarte urat si nu imi pot da seama ce este. Un domn dermatolog mi-a spus online acum cativa ani ca este vorba de dermatita seboreica insa recent am fost la dermatolog pt niste alunite si la sfarsit, repede, am intrebat si despre asta, aratandu-i pozele si a spus ca nici vorba sa fie dermatita seboreica.Totusi am cumparat o crema care se foloseste pt dermatita seboreica, am terminat tot tubul si deageaba, tot apare.
Nu imi provoaca senzatie de mancarime, este vorba doar ca arata foarte urat din punct de vedere estetic si de faptul ca imi fac griji ca nu cumva sa fie o manifestare cutanata a vreunei boli autoimune, cum este la lupus. De fiecare data apare exact in aceeasi zona si dispare in aprox 2 zile.
https://imgur.com/a/05LEQwL
Ce ar putea fi ? Multumesc
De foarte multi ani imi apare o chestie rosie intre sprancene. Arata foarte urat si nu imi pot da seama ce este. Un domn dermatolog mi-a spus online acum cativa ani ca este vorba de dermatita seboreica insa recent am fost la dermatolog pt niste alunite si la sfarsit, repede, am intrebat si despre asta, aratandu-i pozele si a spus ca nici vorba sa fie dermatita seboreica.Totusi am cumparat o crema care se foloseste pt dermatita seboreica, am terminat tot tubul si deageaba, tot apare.
Nu imi provoaca senzatie de mancarime, este vorba doar ca arata foarte urat din punct de vedere estetic si de faptul ca imi fac griji ca nu cumva sa fie o manifestare cutanata a vreunei boli autoimune, cum este la lupus. De fiecare data apare exact in aceeasi zona si dispare in aprox 2 zile.
https://imgur.com/a/05LEQwL
Ce ar putea fi ? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete rosii fata
- 2Pata rotunda pe fata
- 3pete pe fata in urma cosurilor
- 3Prietenului mei ii apar pete pe fata.
- 3pete rosii de la apa?!
- 3Pete pe fata
- 4Roseata pe fata, rog ajutor !
- 0Urgent ! Pete rosii pe fata !
- 0Boala de piele? (POZA)
- 2pete rosii pe fata
- 0Lupus?
- 0Pete rosii pe pleoapa
- 1zona puternic vascularizata (santurile dintre nas si fata)
- 4Pete rosii persistente
- 2Pete rosii la copil de 5 ani
- 1Pete rosii pe nas si frunte
- 1Pata lângă gura
- 1Pete rosii sub ochi, copil 2 ani jumate
Mai multe informații despre: pete rosii pe fata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: