Urgent limba

http://i64.tinypic.com/vsny1h.jpg
Ce credeți ca poate fi?? Multumesc!!
Ce credeți ca poate fi?? Multumesc!!
1 comentarii

Buna dimineata,
imi este grue sa mi dau seama din poza ce poate fi.Va pot recomanda sa mergeti la sectia de Patologie Orala la Spitalul de stomatologie la Dr Parlatescu Ioanina sau Dr Tovaru si ei va vor putea spune cu siguranta mult mai multe si sa va dea tratamentul adecvat tartari acestei formatiuni.Sunt cei mai buni din tara pe afectiuni /leziuni aflata in cavitatea bucala.
Daca va doriti sa mergeti va recomand sa sunati si sa va faceti programare pentru ca ei fara programare stiu ca nu vad pacienti.
O zi buna va urez!
imi este grue sa mi dau seama din poza ce poate fi.Va pot recomanda sa mergeti la sectia de Patologie Orala la Spitalul de stomatologie la Dr Parlatescu Ioanina sau Dr Tovaru si ei va vor putea spune cu siguranta mult mai multe si sa va dea tratamentul adecvat tartari acestei formatiuni.Sunt cei mai buni din tara pe afectiuni /leziuni aflata in cavitatea bucala.
Daca va doriti sa mergeti va recomand sa sunati si sa va faceti programare pentru ca ei fara programare stiu ca nu vad pacienti.
O zi buna va urez!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10arsuri ale limbii
- 2Probleme
- 13ciuperci pe limba ?
- 8Un fel de neg pe limba
- 5basicuta sub limba
- 23cancer la limba
- 3Pustule pe limba, disfagie
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 6Rog interpretare rezultat PET-CT dupa operatie de carcinom scuamos sub limba
- 4Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
- 1Aspect straniu al limbii
- 9Limba cu bobite albe si usturime usoare spre varful limbii
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 2Besici albe pe limba
- 1striatii limba
- 1Mic depozit alb pe limba
- 2Usturime sub limbă.
- 4Problema cavitatea orală... limba crăpată cu sângerări..
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: