Problema la limba/ Dl Doctor Tovaru sau Dna Dr. Parlatescu
Buna ziua,
Ma puteti ajuta va rog cu ceva date de contact? Limba mea arata foarte ciudat in spate de tot, partile laterale, acolo spre obraz. Este foarte congestionata, avand o culoare sangerie, ca si cum ar fi vase sparte si am si o mica papila cred, nu stiu, mugur gustativ mai inflamat. E de mai bine de 2 saotamani asa si ma si deranjeaza zona. Chiar si cand respir. Imi radiaza durerea spre ureche. Probabil la Patllogie Orala ar trebui sa merg si as vrea sa stiu daca ii gasesc si la un cabinet privat. M-as duce mai repede fiindca sunt deja speriata rau de tot.
Ma puteti ajuta va rog cu ceva date de contact? Limba mea arata foarte ciudat in spate de tot, partile laterale, acolo spre obraz. Este foarte congestionata, avand o culoare sangerie, ca si cum ar fi vase sparte si am si o mica papila cred, nu stiu, mugur gustativ mai inflamat. E de mai bine de 2 saotamani asa si ma si deranjeaza zona. Chiar si cand respir. Imi radiaza durerea spre ureche. Probabil la Patllogie Orala ar trebui sa merg si as vrea sa stiu daca ii gasesc si la un cabinet privat. M-as duce mai repede fiindca sunt deja speriata rau de tot.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12gura uscata in timpul somnului
- 4basicute pe limba
- 2Probleme
- 30ciuperca o asa de mare problema
- 5maxilar inclestat si limba inflamata
- 3Senzatie de inghit limba.
- 2tumora maligna hemibaza dreapta limba
- 1limba si buze amortite si sangerari nazale
- 37bube rosii la baza limbii si limba alba foarte incarcata
- 3cred ca am negi pe limba
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 3Limba rosie
- 0Limba umflata si amortita
- 1Jena la baza limbii
- 2Formatiune ciudata limba
- 4Problema cavitatea orală... limba crăpată cu sângerări..
- 2Limba taiata din cauza unei căzături
- 0Ajutați-ma - tremur continuu al limbii
- 4Va rog un rasp! niste bilute in spatele limbii
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: