Limba ciudata si iritata
Buna ziua
Prezint niste mici ulceratii in special pe varful limbii, par a fi anumite papile iritate si parca ar fi marite si sunt de culoare alba, care ustura f tare. Mi se foremaza si niste pete mici si rosii ingradide de o bordura alba.Prezint anumite probleme la stomac, in momentul in care mananc mai pretentios sau beau acidulat, ma umflu si ma doare stomacul pentru cateva minute simtind nevoia sa scot gaze.Probleme cu limba se schimba de la o zi la alta, de fiecare data iritatia se muta in alta zona dar tot pe varful limbii. Am intretinur relatii sexuale cu o doamna, dupa care a doua zi am inceput sa prezint aceste simptome. Se poate sa fie o transmite BTS, sau ce e? Sunt destul de panicat acum.
ROG RASPUNS
Va multumesc!
Prezint niste mici ulceratii in special pe varful limbii, par a fi anumite papile iritate si parca ar fi marite si sunt de culoare alba, care ustura f tare. Mi se foremaza si niste pete mici si rosii ingradide de o bordura alba.Prezint anumite probleme la stomac, in momentul in care mananc mai pretentios sau beau acidulat, ma umflu si ma doare stomacul pentru cateva minute simtind nevoia sa scot gaze.Probleme cu limba se schimba de la o zi la alta, de fiecare data iritatia se muta in alta zona dar tot pe varful limbii. Am intretinur relatii sexuale cu o doamna, dupa care a doua zi am inceput sa prezint aceste simptome. Se poate sa fie o transmite BTS, sau ce e? Sunt destul de panicat acum.
ROG RASPUNS
Va multumesc!
4 comentarii
http://i68.tinypic.com/2eoxsvd.jpg[/IMG]
Atasat puteti vedea poza cu limba.
Atasat puteti vedea poza cu limba.
am mai scris pe forum
Limba este Oglinda tractului Digestiv
faci investigatii la gastrologie si schimbi radical regimul alimentar
Limba este Oglinda tractului Digestiv
faci investigatii la gastrologie si schimbi radical regimul alimentar
Ati reusit sa vedeti poza? Poate avea legatura cu vre un BTS?
Buna ziua! Pentru domnul doctor Flueraru...Va trimit o poza cu niște bubițe apărute pe limba pe partea dreapta, pt ca st f speriata..mă doare un picuț și gatul tot în aceeași parte.limba e verde, pt ca doar ce mâncasem pătrunjel...v-Am trimis pozele pe adresa dvs. de mail, pt ca nu m-am descurcat altfel...Va mulțumesc și aștept răspunsul dvs..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros ingrozitor din nas.
- 10arsuri ale limbii
- 5limba incarcata...
- 15limba
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 8Un fel de neg pe limba
- 6cancer la baza limbii-oncologie
- 3ulceratie la baza limbii
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 10Umflatura sub limba
- 3Senzatie de inghit limba.
- 0mancarimi in gat, dureri usoare ale limbii
- 1Limba amortita
- 0durere limba va rog ajutati-ma
- 1cancer limba
- 3Limba rosie
- 4muscare limba
- 3Ranula sublinguala/ afta ? stomatolog sau ORL?
- 1striatii limba
- 2Durere sub limba
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: