Limba rosie

Buna ziua.Sper sa ma poate ajuta cineva in problema pe care o am. De 2 luni, aproape jumatate din partea dreapta si varful limbii sunt de o culoare roz deschis spre rosu.Portiunea era mai mica la inceput insa s-a extins. Varful limbii ma ustura ca si cum m-am fript cu ceva ferbinte iar la inceput chiar simteam durere in partea laterala dar acum nu. Mi-am facut analize, au iesit bune, printre care Helicobacter pyroli- Negativ, Raclat lingual- Levuri absente la 48 de ore, Exudat faringian- prezenta flora microbiana fara semnificatii patologice. Nu pot face badijonari cu glicerina sau sa-mi clatesc gura cu bicarbonat de sodiu pentru ca limba ma ustura si ma arde. Am tinut si regim fara lactate si condimente. La recomandarea medicului de o saptamana iau Fluconazole insa nu observ o mare diferenta. Ce as mai putea face? Astept un raspuns. Va multumesc.
3 comentarii

dupa medicina veche..
limba este oglinda tractului digestiv si a organelor interne
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/scoate-limba-sa-ti-spun-ce-boala-ai-1011687
poate te ajuta aceste informatii sa cauti cauza
iti mai suerez sa faci un consult si investigatii la Ginecologie
limba este oglinda tractului digestiv si a organelor interne
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/scoate-limba-sa-ti-spun-ce-boala-ai-1011687
poate te ajuta aceste informatii sa cauti cauza
iti mai suerez sa faci un consult si investigatii la Ginecologie

Va multumesc pentru raspuns si promptitudine. Ma scuzati ca va mai deranjez cu o intrebare pentru care imi fac griji: problema pe care o am poate fi transmisa prin sarut? Multumesc din nou!

dupa ce o sa faci investigatii la ginecologie si analizele respective.. o sa stii concret daca DA sau NU

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros ingrozitor din nas.
- 3limba amortita
- 4Am o problema urgenta... rinofarinigita cronica
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 12gura uscata in timpul somnului
- 7Limba anormala?
- 4pete albe si crapaturi adanci pe limba!!!
- 9candidoza bucala
- 9Ciuperca limba
- 4limba incarcata
- 5Limba incarcata
- 0usturimi ale limbii
- 0durere limba va rog ajutati-ma
- 5arsura limba si cerul gurii
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
- 2Durere de gat persistenta
- 3Umflatura sub limba
- 3Limba inflamata de la o masea.
- 12Zona papilelor circumvalate mai pronunțată într-o parte