Urgent! Fetita de 9 ani a inghiti o paieta

06-09-2019
Marywall
Nu este medic/terapeut
Marywall
Buna ziua! Nepotica mea de 9 anisori a inghitit azi o paieta( nu stiu cum la varsta ei a reusit sa mai faca prostioare din acestea). Dupa ce i am dat miez de paine si sa bea niste suc acidulat a zis ca nu mai simte paieta pe gat, in schimb i se pare ca respira greu. Eu ma panichez de obicei, desi ma gandesc ca alti copii inghit obiecte mult mai mari, ascutite si periculoase. Dar din cate stiu sucul gastric nu dizolva plasticul. Sper ca macar paieta sa fi ajuns in stomacel sa o poata elimina in cateva zile... Credeti ca pot exista anumite complicatii?
1 comentarii
0
10-09-2019, ora 16:43
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Daca pana acum nu s-au ivit probleme deosebite cred ca puteti trece episodul la categoria "atentie mai mare la joaca copiilor". In mod normal trebuie sa elimine corpul strain prin scaun, fara probleme. Faptul ca i se pare ca respira mai greu poate fi indus de agitatia Dvs., prin urmare, o agravare a starii fetitei impune investigatii medicale, dar nu este cazul deocamdata, dupa descrierea pe care o faceti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mierea poate proteja împotriva efectului caustic al bateriilor înghițite
  •