Urgent! Fetita de 9 ani a inghiti o paieta
Buna ziua! Nepotica mea de 9 anisori a inghitit azi o paieta( nu stiu cum la varsta ei a reusit sa mai faca prostioare din acestea). Dupa ce i am dat miez de paine si sa bea niste suc acidulat a zis ca nu mai simte paieta pe gat, in schimb i se pare ca respira greu. Eu ma panichez de obicei, desi ma gandesc ca alti copii inghit obiecte mult mai mari, ascutite si periculoase. Dar din cate stiu sucul gastric nu dizolva plasticul. Sper ca macar paieta sa fi ajuns in stomacel sa o poata elimina in cateva zile... Credeti ca pot exista anumite complicatii?
1 comentarii
Buna ziua
Daca pana acum nu s-au ivit probleme deosebite cred ca puteti trece episodul la categoria "atentie mai mare la joaca copiilor". In mod normal trebuie sa elimine corpul strain prin scaun, fara probleme. Faptul ca i se pare ca respira mai greu poate fi indus de agitatia Dvs., prin urmare, o agravare a starii fetitei impune investigatii medicale, dar nu este cazul deocamdata, dupa descrierea pe care o faceti.
Daca pana acum nu s-au ivit probleme deosebite cred ca puteti trece episodul la categoria "atentie mai mare la joaca copiilor". In mod normal trebuie sa elimine corpul strain prin scaun, fara probleme. Faptul ca i se pare ca respira mai greu poate fi indus de agitatia Dvs., prin urmare, o agravare a starii fetitei impune investigatii medicale, dar nu este cazul deocamdata, dupa descrierea pe care o faceti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mi-am inghitit proteza, va mai iesi cand fac treaba mare?
- 7Am inghitit gresit ceva si. ( ajuuuuutooor)
- 14copilul meu a inghitit o moneda de 10 bani
- 6A inghitit o baterie!
- 0copilul a inghitit un fermoar
- 6copil de 1 an si monezile
- 3inhalare fulg gasca
- 1Probleme dupa ingerare corp străin (ciob sticla)
- 2Tesaturi?
- 1caserole polistiren digestiv?
- 3Dinte înghițit
- 1Copilul meu de 1 an a înghițit pudra de talc. Cat de grav este?
- 1Înghițit corp strain
- 1Inaltare înghițita
- 2Inghitire ciob fetita 2 ani
- 1Am înghițit un os de pește
- 2Am înghițit o coroana dentara!! Ajutați ma va rog!
- 2Fragment Scobitoare inghitit
Mai multe informații despre: inghitirea unui corp strain
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: